Dezvoltarea Fortei Intregului Organism

Extras din referat Cum descarc?

Antrenamentul sportiv reprezinta un concept complex de instruire, indiferent de particularitatile fiecarei ramuri de sport, trebuie avut in vedere in primul rand, strategia formarii unei conceptii comune privind activitatea si stiinta pregatirii sportivilor, indiferent de nivelul performantei, pregatirea anterioara  dar si a bagajului motric acumulat. In acest scop, dupa ce am vazut unde poate duce tratarea acestei ipoteze vom incerca sa explicam diferite modalitati, pe care trebuie sa le cunoasca antrenorii, sportivii si studentii angajati pe drumul performantei si nu in ultimul rand, vom preciza si exemplifica care sunt mijloacele, rolul si locul pregatirii fortei musculare, in antrenamentul sportiv modern. Pentru raspunsul la aceste multiple intrebari, de la inceput trebuie sa definim, ce inseamna forta, pregatirea fortei musculare, pregatire motrica, performanta motrica, aptitudine motrica, etc.
Forta,,Capacitatea organismului de a invinge o rezistenta (interna sau externa) prin intermediul contractiei musculare" In calitate de caracteristica sau insusire umana,  forta reprezinta capacitatea de a invinge o rezistenta exterioara sau de a i se opune cu ajutorul contractiei musculare. Conform specialistilor, in functie de participarea grupelor musculare, forta se poate clasifica in :
- forta generala - la care participa prin contractie principalele grupe musculare ale organismului uman;


Fisiere in arhiva (1):

  • Dezvoltarea Fortei Intregului Organism.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!