Circuit de forță în tenisul de câmp în perioada precompetițională

Extras din referat Cum descarc?

Circuitul este format din 7 aparate , se lucreaza 3 serii cu 3 minute pauza intre ele. Lucrul la aparat este de 20 de secunde cu 30 de secunde pauza intre exercitii.
Aparatul 1
Flotari ( piept- principal , umeri ,triceps - secundar)
- Corpul se afla intins in linie dreapta, in sprijin pe degetele de la picioare si pe palmele cu degetele desfacute , cu bratele in extensie completa si capul in prelungirea corpului , spatele, fesierii si abdomenul se mentin incordate pe toata durata flotarii. Coborarea se executa prin indoirea bratelor panca cand pieptul atinge solul sau ajunge la cativa cm de acesta. Revenirea se face prin impingere in brate pana cand coatele devin perfect intinse.


Fisiere in arhiva (1):

  • Circuit de forta in tenisul de camp in perioada precompetitionala.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!