Unicredit Tiriac Bank - Tipuri de Credite pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii

Extras din referat Cum descarc?

Private Banking UniCredit incorporeaza diferite istorii.
Traditia este reprezentata de Schoellerbank AG (fondata in 1833) si Salzburger Kredit and Wechsel-Bank AG (SKWG (fondata in 1921), care au fuzionat in 1998 si au creat unul din cei mai mari jucatori de Private Banking  din Austria, Schoellerbank.
Inovatia este reprezentata atat de business-ul Private Banking dezvoltat de UniCredit  in tarile din Europa centrala si de est, cat si de o continua dezvoltare a serviciilor  si produselor  oferite de BankPrivat (Austria) , HVB Private Wealth Management (Germania), UniCredit Private Banking (Italia), Bank Pekao (Polonia), Yapi Kredi Bank (Turcia),
UniCredit ofera nu numai traditie si inovatie, dar si cunostintele si experienta a peste 1.500 de consultanti personali  Private Banking, care ofera servicii  in 22 de tari pentru peste 200.000 de clienti, administrand active in valoare de peste 120 miliarde de euro.
Private Banking UniCredit este caracterizat de multe puncte forte, printre care: experienta consultantilor nostri, cunoasterea  profunda a pietelor si a strategiilor financiare, atuuri ce au facut posibil ca UniCredit sa-si dezvolte portofoliul de clienti si volumul activelor administrate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Unicredit Tiriac Bank - Tipuri de Credite pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!