Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1854
Mărime: 1.26MB (arhivat)
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Stanciu Oana
promovarea unui cabinet de biorezonanta

Extras din referat

Publicitatea se ocupa cu promovarea bunurilor, serviciilor, companiilor si ideilor, de cele mai multe ori prin mesaje platite. Scopul direct al acestor mesaje este stimularea dorintelor clientilor potentiali si formarea asociatiilor positive in legatura cu produsul sau compania promovata , scop care este atins prin folosinta metodelor de manipulare psihologica mai mult sau mai putin subtile.

Astfel, in cadrul firmei BioDiagnostik ( firma prestatoare de sevicii medicale complementare / alternative ) se regaseste atat publicitate de produs, cat si cea de marca.

BioDiagnostik pune un accent deosebit pe publicitatea de produs deoarece aceasta forma de publicitate este si cea mai frecvent folosita, dar totodata, se urmareste si stimularea cererii de consum pentru serviciile oferite.

Firma intentioneaza sa devina un brand prin folosirea concomitenta a publicitatii de marca ( sigla si slogan ).

Scurta descriere a firmei

BioDiagnostik este o firma prestatoare de servicii medicale complementare / alternative si functioneaza sub forma de cabinet medical cu puncte de lucru in mai multe orase.

Produsul promovat este consultatia de biorezonanta ( alte denumiri : medicina cuantica, bio-feedback, diagnostic medical computerizat ) efectuata cu un aparat performant. ( INTROSPECT – 11 ).

Biorezonanta este o tehnica de investigare corporala de ultima generatie si defineste un ansamblu de tehnici si metode cu caracter interdisciplinar (medicina, fizica, informatica).

Medicina bio-informatica are ca scop monitorizarea schimburilor de semnale electrice putand sa deceleze cauza imbolnavirilor surprizand astfel boala in stadiul nemanifest si astfel sa incerce o influentare terapeutica, mai degraba decit sa aplice masuri paleative bazate pe simptome.

• Biorezonanta reprezinta un fenomen inteligent prin care se realizeaza o comunicare bilaterala intre sisteme asemanatoare cu posibilitatea transferului informational si energetic.

El sta la baza comunicarii in cadrul sistemelor vii.

• Biorezonanta nu trebuie privita ca un panaceu universal, ci ca pe o metoda complementara de investigatie corporala.

INTROSPECT-11

Este un dispozitiv de diagnostic ( ANALIZA NON-LINEARA BAZATA PE ANALIZA SPECTRALA A CAMPURILOR MAGNETICE BIOLOGICE) dezvoltat de Institutul de Psihofizica Practica din Rusia, ca rezultat al mai multor ani de cercetari si colaborari, in domeniul medicinii cuantice, cu oameni de stiinta din toata lumea.

•Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor organismului prin intermediul undelor energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor. Astfel, poate detecta in faze incipiente modificarile survenite in starea de sanatate. Dispozitivul detecteaza diferentele dintre semnalele de intrare si de iesire de diferite frecvente, iar programul de calculator emite un diagnostic si propune cel mai adecvat tratament. Prin scanarea neinvaziva se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Gradul de precizie al diagnosticului prin biorezonanta este de 85-90 %.

•Se pot investiga pacienti, fie prezentand tulburari functionale, boli diagnosticate sau in scop de evaluare a starii de sanatate.

•Dispozitivul de diagnostic este certificat de Uniunea Europeana si corespunde normelor privind dispozitivele de radiofrecventa si electrosecuritate.

PROCEDURA INVESTIGATIEI

• Pe durata consultatiei, pacientul nu va avea asupra sa obiecte metalice, ceas, bijuterii magnetice, aparate auditive, iar telefonul mobil va fi inchis.

• Este de preferat ca inainte cu 2 ore de consultatie pacientul sa nu consume alimente, alcool, sa nu fumeze.

• Daca pacientul urmeaza un tratament prescris de un alt specialist, acesta nu trebuie interupt in ziua consultatiei.

Preview document

Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 1
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 2
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 3
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 4
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 5
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 6
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 7
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 8
Tehnici promoționale - promovarea unui cabinet de biorezonanță - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Promovarea unui Cabinet de Biorezonanta.doc

Ai nevoie de altceva?