Tehnici Comerciale Selgros

Cuprins referat Cum descarc?

Cuprins
Cap.1 Starea actuala a unitatii comerciale pag.3
1.Data despre SELGROS pag.3
2.Scurt istoric pag.3
3.Localizare si date de contact pag.4
4.Profitul magazinului pag.5
5.Incadrarea cu personalul pag.5
6.Organigrama magazinului pag.6
7.Concurenta pag.8
8.Oferta unitatii pag.8
9.Raionarea pag.10
10.Mijloace de promovare la locul vanzarii pag.12
Cap.2 Directii de perfectionare a unitatii comerciale pag.13
Bibliografie pag.14


Extras din referat Cum descarc?

Cap.1 Starea actuala a unitatii comerciale 
1.Date despre Selgros
Societatea comerciala SELGROS CASH&CARRY este partenerul ideal al profesionistilor din domeniile: gastronomiei, comertului cu amanuntul, turismului, al micilor intreprinzatori si al marilor consumatori.Selgros este unul dintre liderii comertului romanesc pentru ca isi indeplineste cu seriozitate misiunea de a oferi clientilor, zilnic, un sortiment bogat si diversificat, calitate inalta la preturi avantajoase si servicii excelente. Simbolul companiei, turnul galben, exprima forta, performanta si ascensiune. Turnul galben este un element de arhitectura al tuturor magazinelor, vizibil de la distanta si usor de recunoscut. 
Toate magazinele lucreaza cu cele mai moderne tehnologii, iar succesul muncii in echipa garanteaza succesul in domeniul CASH & CARRY.
Asociatii cei mai importanti sunt concernele germane Rewe Gruppe Koeln si Otto-Versand-Hamburg.
In prezent sunt 38 de magazine de tip CASH & CARRY in Germania si alte 9 in Polonia. 
2.Scurt istoric
A intrat pe piata romaneasca in anul 2001 prin deschiderea primului magazin in Brasov, unde se afla si sediul administratiei centrale. Au urmat in anul 2002 inca 3 magazine: doua in Bucuresti in zonele Pantelimon si Baneasa, si unul la Targu Mures. In vara anului 2003 s-a deschis cel de al 5-lea magazin in Bucuresti, in zona Berceni. In anul 2004 si-au deschis portile magazinele SELGROS din Constanta si din Timisoara. 
In primavara anului 2005 a fost inaugurat magazinul SELGROS din Oradea, iar in luna iulie si-a deschis portile magazinul SELGROS la Cluj-Napoca. Un nou membru al familiei SELGROS este magazinul din Arad, deschis in luna august 2005.
Expansiunea insa continua: obiectivul este ca in urmatorii ani sa se deschida in Romania cel putin 19 magazine de tip CASH & CARRY, astfel in anul 2006 s-au deschis magazinele din orasele: Craiova, Ploiesti si Bacau. Magazinul de la Bacau a fost deschis chiar la 1 august 2006.
Astfel tipul activitatii curente este de aprovizionare si desfacere de marfuri food si non-food. Pe o suprafata comerciala de 10.000 mp (sediul din Brasov) se gaseste un sortiment complet de produse alimentare si nealimentare, care satisface cerintele clientilor en-gros. 
In prezent SELGROS detine 19 magazine in Romania.
SELGROS ROMANIA
3.Localizare si date de contact
Sediul: - sediul social in Brasov este: Str. Calea Bucuresti nr. 231
RO-500299 Brasov
- punctele de lucru, birourile si sectiile de productie sunt: 
in Germania, Offenbach, Eschborn, Rodgau, Mannhein, Hamburg, Metjdendorf, Bochum, Duisburg, Hilden si Koln-Pesch.
- in Polonia firma dispune de 9 complexe comerciale si este prevazuta deschiderea a inca 6 complexe.
- dar grupul Otto este reprezentat in 23 de tari din Europa, America si Asia. In domeniul comertului prin distributie Otto este lider mondial detinand 123 de companii si aproximativ 55.000 angajati in 19 tari.
- in Romania sunt magazine in centrele din: Brasov, Bucuresti(Baneasa, Pantelimon, Berceni), Targu-Mures, Constanta, Craiova, Timisoara, Oradea, Arad, Cluj, Ploiesti si Bacau si va fi extinsa, in viitor, la 19 centre comerciale.
Telefon / Fax: +40-268-307.300 / +40-268-307.210
Forma juridica: Societatea comerciala "SELGROS CASH&CARRY" S.R.L., este o societate a grupului FEGRO/SELGROS din Germania. Asociatii grupului sunt in cote egale grupului comercial REWE KOLN si OTTO HAMBURG. 
Capital social: 254 milioane Euro
Durata societatii: nelimitata
Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J08/464/2001
Cod fiscal: R 11805367
Obiectul de activitate: aprovizionare si desfacere de marfuri. 
Magazinele Selgros sunt deschise zilnic de la ora 06.00- 22.00, iar duminica de la 07.00- 22.00.


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnici Comerciale Selgros.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!