Studiu privin cuptoare cu microunde

Cuprins referat Cum descarc?

CAPITOLUL 1. Prezentarea firmelor.
- 1.1 Hyundai
- 1.2 Hansa
- 1.3 Beko
CAPITOLUL 2. Prezentarea sortimentelor selectionate
- 2.1 Cuptor cu microunde si grill, Hyundai HY 20UG66
- 2.2 Cuptor cu microunde Hansa AMG20M70GSVH60
- 2.3 Cuptor cu microunde Beko MGC20100S
CAPITOLUL 3. Analiza comparativa a cuptoarelor cu microunde.
- 3.1 Selectarea sortimentelor si a caracteristicilor de calitate
- 3.2 Ordonarea produselor dupa caracteristicile de calitate
3.2.1. Ordonarea dupa caracteristicile de calitate
3.2.2 Ordonarea dupa caracteristicile invers proportionale
- 3.3 Ordonarea dupa pret
- 3.4 Concluzii
Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

CAPITOLUL I. PREZENTAREA FIRMELOR
1.1.Hyundai
Spre deosebire de ceilalti producatori de autovehicule, istoria companiei Hyundai este una destul de scurta, de doar 37 de ani. Cu toate acestea, compania a adus o nota distincta in mediul de afaceri international prin ambitia si perseverenta de a deveni una dintre cele mai importante companii de automobile din lume.In decembrie 1967, Compania de Inginerie si Constructii Hyundai, cel mai important pilon al Grupului Hyundai, a luat decizia de a intra pe piata automobilelor, punand bazele Companiei Hyundai Motor. 
.Primul partener in furnizarea tehnologiei necesare asamblarii autovehiculelor si autocamioanelor a fost celebra companie Ford din Marea Britanie. La inceputul anilor '70, managerii de la Hyundai Motor au luat decizia de a dezvolta propriile tehnologii si masini, renuntand astfel a se baza in exclusivitate pe contractele de licenta cu Ford. Inceputul anilor '80 a reprezentat momentul expansiunii internationale a Companiei Hyundai Motor, prin infiintareaunor filiale in tari ca Nigeria, Taiwan, Peru, Ecuador, Venezuela, Arabia Saudita, Canada, SUA, Olanda, Cehia, India, Malaysia, Turcia, Egipt etc.Cu peste 175 de distribuitori in mai mult de 160 de tari si cu o productie anuala de peste 1.7 milioane de unitati, Hyundai Motor Company este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata auto mondiala, stabilindu-si pentru urmatorii doi ani un target destul de indraznet: locul 5 in lume ca volum al vanzarilor.Capitalul de imagine dobandit in urma puternicei implicari in activitatile sportive - in special fotbal - isi pastreaza continuitatea cresterii odata cu extinderea pe inca 7 ani - 2007-2014 - a parteneriatului oficial incheiat in data de 02.03.2005 la Geneva, intre Hyundai Motor Company si FIFA. 
.In Romania, Compania Hyundai Motor este prezenta din anul 1994 prin distribuitorul unic Hyundai Auto Romania. Compania face parte din grupul Tiriac, una dintre cele mai mari si mai puternice companii romanesti, avand o cifra de afaceri anuala de peste 300 de milioane de dolari. 
Cu o investitie de peste 3 milioane de dolari si o suprafata de 3000 de mp, dintre care Show Room-ul detine mai bine de 300 mp, Hyundai Auto Romania reprezinta unul dintre cei mai bine echipati importatori auto de pe piata interna.Perceptia marcii Hyundai - autoturisme moderne, performante, fiabile, confortabile si practice, cu dotari foarte bune si un raport ideal calitate-pret - poate constitui baza unei dezvoltari cu succes a afacerii Hyundai pe piata romaneasca. Hyundai ofera o gama completa de autovehicule care fac din condus o placere, iar garantia de 5 ani oferita de Hyundai Auto Romania este unica pe piata auto romaneasc 
1.2 .Hansa
Hansa a fost fondata in 1911 in Germania. 
Hansa face parte din Grupul Amica, producator european de aparate electrocasnice cu activitate in peste 50 de tari. Prin oferta noastra de produse moderne si cu tehnologii de ultima generatie, transformam experienta zilnica a gatitului intr-o bucurie permanenta. 
Hansa este o marca europeana de aparate electrocasnice de renume, prezenta in peste 20 de tari, aflandu-se in topul preferintelor clientilor din Europa de Est. Cei aproximativ 90 de ani de experienta in productia de aparate electrocasnice ne-au permis sa dezvoltam o gama vasta si variata de aparate care sa satisfaca cerintele de design si tehnologie ale milioanelor de clienti. 
Aparatele oferite de Hansa contribuie la crearea unui mediu placut si primitor in bucatarie. Tehnologia inovatoare a aparatelor noastre modernizeaza si revolutioneaza orice bucatarie. Aspectul rafinat al produselor noastre se datoreaza nu doar designului unic, ci, mai ales, materialelor de inalta calitate utilizate si atentiei oferite fiecarui detaliu. 
Recunoasterea calitatii si increderea clientilor nostri reprezinta pentru noi cele mai importante aspecte. Iar noi raspundem cerintelor acestora cautand in permanenta solutii noi si inovatoare pentru a face activitatile de zi cu zi mai usoare si mai placute. Gama noastra de aparate combina cu succes tehnologia avansata, functiile unice si designul sofisticat.


Fisiere in arhiva (1):

 • Studiu privin cuptoare cu microunde.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

https://www.emag.ro/
http://www.hansa.ro
http://hyundai.ro
https://www.beko.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 5 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!