Statutul Societatii Comerciale

Extras din referat Cum descarc?

PREZENTAREA FIRMEI
S.C.RECONSTAFF PREST S.R.L.este o societate comerciala cu raspundere limitata ,cu sediul in Focsani,strada Plantelor,nr.3,judetul Vrancea si a fost infiintata la data de 15.03.2005,cu capital privat ,romanesc.
Serviciile firmei reprezentata prin LABORATORUL DE METROLOGIE pot fi furnizate patronilor si persoanelor fizice care detin aparate de masura si control in vederea verificarii si reparatiilor acestora.
LABORATORUL DE METROLOGIE functioneaza din 2005 a fost avizat de Biroul Roman de Metrologie Legala si este atestat pentru verificari metrologice,masurari nereglementate din domeniile,masurare,lungimi,temperatura,presiune,volum(rezervoare),mase(cantare,greutati), pentru o intreaga gama de aparate de masura si control. 
Sigla societatii : 
Am ales aceasta sigla deoarece am considerat-o cea mai potrivita domeniului de activitate.Balanta inclusa in imagine si denumirea laboratorului ne indica activitatea societatii. 
Obiectul de activitate al societatii
Activitatea de baza a Laboratorului de Metrologie este reprezentata de verificari metrologice, masurare,lungimi,temperatura,presiune,volum(rezervoare),mase(cantare,greutati) -COD CAEN-2651.
Obiectivele strategice ale politicii privind calitatea sunt urmatoarele:
- Asigurarea de servicii de calitate inalta,reproductibile si sigure;
- Cresterea competentei laboratorului;
- Cresterea eficientei activitatii;
- Utilizarea unor metode de lucru rationale si eficiente care sa asigure premizele economice pentru dezvoltarea laboratorului;
- Proiectarea si construirea unui sistem al calitatii
- Imbunatatirea calitatii verificarilor metrologice efectuate prin asigurarea pregatirii necesare tuturor angajatilor si a unei dotari tehnice performante
- Mentinerea increderii beneficiarilor verificarilor metrologice efectuate .
Principiile unitatii:
- Realizari convingatoare de la angajati capabili,motivati de o conducere calificata care va impune indeplinirea obiectivelor;
- Laboratorul isi bazeaza realizarile pe angajati pregatiti,care garanteaza satisfacerea cerintelor clientilor,cu care conlucreaza deschis sau confidential;
- Optimizarea performantelor de calitate,reproductibilitatea sigura, cu respectarea termenelor si a unor preturi corecte;
- Desfasurarea de instruiri,studii,colaborari cu laboratoarele de profil pentru a avea siguranta pe termen lung;
Personalul societatii este format din 8 persoane, din care 6 lucreaza cu norma intreaga (8h/zi-5 zile pe saptamana) si 2 persoane lureaza in regim part-time.
Remunerarea personalului angajat nu depinde nici de numarul verificarilor efectuate nici de rezultatul acestora ci doar de calitatea asigurarii metrologice.
Activitatea se desfasoara in baza regulamentelor de organizare si functionare ,de ordine interioara si a procedurilor de lucru.Angajatii isi desfasoara activitatea in sediul firmei situat in str. Plantelor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Statutul Societatii Comerciale.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!