Serviciile si Dezvoltarea Economica

Extras din referat Cum descarc?

In dezvoltarea durabila, tinand cont de noul tip de economie existenta acum, economie a serviciilor, un rol important il are turismul. Acesta contribuie in prezent cu 12 % la realizarea produsului mondial brut, cu 8% la ocuparea fortei de munca, mobilizand 11% din cheltuielile de consum ale populatiei.
Sub influenta schimbarilor din civilizatia contemporana, turismul evolueaza si el cu dinamica integrata in procesul general de dezvoltare.
Serviciile turistice se prezinta ca un ansamblu de activitati ce au ca obiect satisfacerea tuturor nevoilor turistului in perioada in care se deplaseaza si in legatura cu acesta.
In construirea unei politici de dezvoltare durabila trebuie avute in vedere si efectele pozitive ale turismului, dar si efectele lui negative asupra mediului natural, asupra diversitatii biologice, asupra populatiei locale.
Conform Organizatiei Mondiale de Turism, dezvoltarea turismului durabil satisface necesitatile turistilor si ale regiunii gazda astfel:
Prin protejarea si cresterea numarului de resurse si oportunitati ale generatiilor viitoare;
Mentinand integritatea culturala;
Protejand resursele naturale, biodiversitatea si viata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Serviciile si Dezvoltarea Economica.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!