Servicii de spălătorie auto

Extras din referat Cum descarc?

SERVICII DE SPALATORIE AUTO
1.Prezentarea serviciului 
Spalatoria Auto Sel situata la poarta cartierului Cug , in intersectia care face leguatura cu toate zonele Iasului , cu locatia pe strada Aleea Tudor Neculai Nr. 143 , Iasi ofera o gama larga de servicii de spalatorie in domeniul autoturismelor . Consumatorii potentiali ai serviciului de spalatorie auto sunt toti cei care doresc sa aiba o masina curata cu minimul de efort, timp si bani din partea lor.Firma noastra se adreseaza cu preponderenta clientilor persoane fizice cat si cele juridice. Relatia cu acest gen de clienti (cele juridice ) se desfasoara pe baza de contract ferm, avantajos pentru ambele parti. 
Auto Sel are 2 posturi de spalare ,dotate fiecare cu jet de inalta presiune de ultima generatie si cu aspiratoare performante. Sistemul de incalzire performant asigura functionarea in conditii optime si in sezonul rece. Activitatea se desfasoara in conditii de siguranta deplina, fiind supravegheata nonstop de 2 camere de supraveghere. Serviciile de spalatorie au avut si vor avea intodeauna o piata foarte favorabila, dovada multitudinea unitatilor de profil din tara si din strainatate.Firma noastra doreste sa aiba grija de masina dar si de dumneavoastra , de aceea vizavi de sediul in care se va presta serviciul dorit se gaseste o cafenea unde clientul se poate relaxa pentru cateva minute in moment in care noi ne vom desfasura activitea cu maxima seriozitate .
Serviciile pe care le ofera firma noastra sunt urmatoarele:SPALAT EXTERIOR
- se face cu VIRTUAL - un detergent profesionist pentru spalare auto fara atingere.
- curatarea smoalei, bitumului de pe caroserie. 
- curatarea jantelor cu solutie.
- la sfarsit se foloseste ROTABRILL - solutie pentru lustruit anvelopele.
- NU UITATI!!! Ceara este GRATUITA si se aplica la fiecare spalare. 
DEGRESAT
- degresarea se face cu solutie profesionala. 
SPALAT MOTOR
- motorul se spala cu jet de apa si cu solutia profesionala SUPER AZ (10)
- de asemenea, optional se aplica si un lac protector foarte bun pentru motor si toate accesoriile
existente sub capota, numit BRILL MOTOR.
CURATAT INTERIOR
- aspirat, sters si parfumat.
- se foloseste curatator de geamuri DIK VETRI.
- optional, se aplica gratuit si silicon FASCION pentru protectia si stralucirea bordului si a altor elemente ale masinii tale.
POLISHARE AUTO
- polisharea auto este un proces de revitalizare a vopselei, eliminand zgarieturile fine, imbunatatind infatisarea masinii si pregatind-o pentru o eventuala ceruire; daca la toate acestea se adauga si produse de cea mai buna calitate folosite de echipa noastra, masina ta va avea parte de o adevarata reconditionare a vopselei.
CERUIREA SOLIDA
- ceruirea solida ( cu METALCAR ) ofera o protectie deosebita vopselei masinii fata de agentii atmosferici si chimici (praful, aciditatea ploii...); in plus, are o durata a protectiei de pana la 4 luni!!!
CURATARE TAPITERIE
- se face cu solutie profesionala pentru tapiterie curatand diverse pete ca cele de grasime, suc etc., lasand un aspect de nou si un miros placut interiorului automobilului. 
2.Audienta - fixarea segmentului tinta 
Consumatorii potentiali ai serviciului de spalatorie auto sunt toti cei care doresc sa aiba o masina curate cu minimul de efort, timp si bani din partea lor.Auto Sel poate oferi servicii pentru inceput numai pe piata Iasului printr-un singur centru ce se afla in cartierul Cug !
Unul din factorii care ne-au determinat ansamblarea acestei spalatorii chiar la intrare in cartier Cug II , a fost inexistenta altei spalatorii auto in acea zona de periferie . Comenzile sunt destul de numeroase deoarece pe langa clientii fideli ai firmei pe care ii consideram taximetristii (acestia avand statie chiar langa sediul nostru) vin in numar deosebit si clienti din localitati foarte apropiate cum ar fi localitatea Ciurea si nu numai.


Fisiere in arhiva (1):

  • Servicii de Spalatorie Auto.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!