Scandal Etic la Toyota

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Toyota Motor Corporation este o companie multinationala care produce automobile, camioane, autobuze si roboti, cu sediul principal in orasul Toyota, Japonia.

Toyota este unul din cei trei mari producatori asiatici de autovehicule care concureaza producatorii americani pe piata mondiala, ceilalti doi fiind Nissan Motors si Honda Motor. Compania ofera de asemenea servicii financiare prin filiala sa Toyota Financial Services, si activeaza si in alte domenii de activitate. Autovehiculele produse sunt vandute sub denumirile de Toyota, Scion si Lexus. Toyota detine majoritatea actiunilor in cadrul companiilor Daihatsu si Hino, si 8,7% din Fuji Heavy Industries, producatorul automobilelor Subaru.

Toyota, primul producator auto din lume, se confrunta cu o problema mai mare decat ar fi anticipat oricine. Dupa un recall masiv, de 3,8 milioane de masini, la sfarsitul anului 2009, cauzat de problema covoraselor care incurcau functionarea corecta a pedalei de acceleratie, au urmat alte recall-uri in anul 2010.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Scandal Etic la Toyota.docx
Alte informații:
Tipuri fișiere:
docx
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (2 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
643 cuvinte
Nr caractere:
3 513 caractere
Marime:
12.41KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
toyota, scandal
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!