Scandal Etic la Toyota

Extras din referat Cum descarc?

Toyota Motor Corporation este o companie multinationala care produce automobile, camioane, autobuze si roboti, cu sediul principal in orasul Toyota, Japonia.
Toyota este unul din cei trei mari producatori asiatici de autovehicule care concureaza producatorii americani pe piata mondiala, ceilalti doi fiind Nissan Motors si Honda Motor. Compania ofera de asemenea servicii financiare prin filiala sa Toyota Financial Services, si activeaza si in alte domenii de activitate. Autovehiculele produse sunt vandute sub denumirile de Toyota, Scion si Lexus. Toyota detine majoritatea actiunilor in cadrul companiilor Daihatsu si Hino, si 8,7% din Fuji Heavy Industries, producatorul automobilelor Subaru.
Toyota, primul producator auto din lume, se confrunta cu o problema mai mare decat ar fi anticipat oricine. Dupa un recall masiv, de 3,8 milioane de masini, la sfarsitul anului 2009, cauzat de problema covoraselor care incurcau functionarea corecta a pedalei de acceleratie, au urmat alte recall-uri in anul 2010.


Fisiere in arhiva (1):

  • Scandal Etic la Toyota.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!