SC Fitness Center SRL

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Am hotarat sa punem bazele unei afaceri proprii pentru ca, folosindu-ne intr-un mod inteligent resursele materiale si intelectuale, vom reusi sa ajungem la succesul financiar dorit mai repede pe cont propriu decat ca angajati ai unei firme. Succesul pentru noi reprezinta o afacere prospera, capabila sa ne asigure o stare materiala foarte buna, pentru ca in viitor sa imi pot oferi atat mie cat si familiei mele o viata fara lipsuri. De asemenea alegem sa ne incepem o afacere pentru a avea putere de decizie si dreptul la libera initiativa.

Afacerea va fi compatibila cu scopurile noastre pentru ca ne va oferi posibilitatea de a ne ajuta clientii sa se mentina in forma, sa aiba moralul ridicat si sa se bucure de ore de relaxare la sala noastra de fitness. Scopul nostru va fi sa ne mentinem clientii multumiti de serviciile oferite astfel incat acestia sa revina si alta data cu placere.

Intr-un an ne propunem sa avem o afacere stabila si prospera cu multi clienti permanenti. Scopurile afacerii noastre pe o perioada de timp mai indelungata, sunt extinderea intr-un sediu mai mare, marirea numarului de aparate si a personalului specializat.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • SC Fitness Center SRL.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
5 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 938 cuvinte
Nr caractere:
9 239 caractere
Marime:
13.33KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
SC Fitness Center SRL, marketing
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!