SC Fitness Center SRL

Extras din referat Cum descarc?

Am hotarat sa punem bazele unei afaceri proprii pentru ca, folosindu-ne intr-un mod inteligent resursele materiale si intelectuale, vom reusi sa ajungem la succesul financiar dorit mai repede pe cont propriu decat ca angajati ai unei firme. Succesul pentru noi reprezinta o afacere prospera, capabila sa ne asigure o stare materiala foarte buna, pentru ca in viitor sa imi pot oferi atat mie cat si familiei mele o viata fara lipsuri. De asemenea alegem sa ne incepem o afacere pentru a avea putere de decizie si dreptul la libera initiativa.
Afacerea va fi compatibila cu scopurile noastre pentru ca ne va oferi posibilitatea de a ne ajuta clientii sa se mentina in forma, sa aiba moralul ridicat si sa se bucure de ore de relaxare la sala noastra de fitness. Scopul nostru va fi sa ne mentinem clientii multumiti de serviciile oferite astfel incat acestia sa revina si alta data cu placere.
Intr-un an ne propunem sa avem o afacere stabila si prospera cu multi clienti permanenti. Scopurile afacerii noastre pe o perioada de timp mai indelungata, sunt extinderea intr-un sediu mai mare, marirea numarului de aparate si a personalului specializat.


Fisiere in arhiva (1):

  • SC Fitness Center SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!