Salonul Perfect Beauty

Cuprins referat Cum descarc?

- Prezentarea institutiei 3
- Prezentarea locului de munca 4
PREZENTAREA METODEI DE AUDITARE DE SSM 5
APLICAREA METODEI DE AUDITARE DE SSM 
LA SC PERFECT BEAUTY SRL 11
- Fise de riscuri generale 11
- Fisa de riscuri specifice - manichiura - pedichiura 22
- Nivelul de securitate general 27
- Raport de actiuni corective/preventive 28
CONCLUZII 29
BIBLIOGRAFIE 30


Extras din referat Cum descarc?

I. INTRODUCERE
Prezentarea institutiei
Salonul Perfect Beauty din Slatina a fost infiintat in 2005.
Astazi, cu o experienta de 4 ani, Salonul Perfect Beauty ofera servicii de cea mai inalta clasa in domeniul frumusetii.
Utilizand aparatura moderna, tehnici si produse de ultima generatie, specialistii Perfect Beauty va garanteaza ca veti fi intotdeauna admirati pentru frumusetea dumneavoastra. 
Tocmai de aceea, Salonul Perfect Beauty este deschis pentru oricine doreste sa-si construiasca si sa-si mentina o frumusete de invidiat. Serviciile oferite sunt:
Coafura
Coafuri simple si sofisticate, tunsori si culori moderne, masaje capilare si metode speciale de tratament pentru diferite afectiuni ale parului sunt cateva din operatiunile de care puteti beneficia.
Manchiura-Pedichiura
Manechiura simpla si tehnica, realizata din acrilic, pictura pe unghii, pedichiura, parafina pentru maini si picioare.
Cosmetica
Tratamente cosmetice realizate cu produse de ultima generatie care va vor ajuta sa abeti un ten curat si plin de stralucire. In cabinetul cosmetic puteti beneficia de epilare realizata cu ceara de unica folosinta sau traditionala.
Masaj
Cine oare nu-si doreste un masaj relaxant dupa o zi de stres? Se poate beneficia de masaj de relaxare, reflexogen, de intretinere, etc.
Prezentarea locului de munca
Locul de munca este ,,sectia" manechiura - pedichiura iar executantul locului de munca este manechiurist-pedichiurist.
Sarcina de munca:
- sosirea la program
- executarea urmatoarelor tipuri de lucrari:
-curatat/aplicat oja maini/picioare
-taiat cuticule maini/picioare
-aplicat/intretinere unghii false
-aplicat tartament unghii
-aplicat parafina maini/picioare
-sterilizat instrumentar
- asigurarea ordinii si curateniei la locul de munca
- intretinerea aparaturii
Mijloace de productie:
- polizor unghii
- lampa UV
- ustensile (pile, forfecute, clesti, capsule unghie)
- sterilizator
- cadita pedichiura
- masa manichiura (prevazuta cu lampa de iluminat)
- substante si materiale de lucru:
-oja / lac
-dizolvant
-rasina acrilica pentru constructie
-creme tratament
-pedulete demachiante
- solutii curatenie si intretinere
-alcool sanitar
-detergenti casnici
Mediul de munca:
- executantul isi desfasoara activitatea in spatiul amenajat "manichiura - pedichiura" dotat cu tot ce este necesar activitatii specifice pregatirii sale. 
- Iluminatul este artificial si natural; este prevazut cu surse de iluminat
- Uneori sunt prezenti vapori de rasina si pulberi rezultate in urma constructiei/ intretinerii unghiilor aplicate
1 - ghiuveta; 2 - centrala termica; 3- dulapior lucru; 4 - masa manichiura; 5 - scaun manichiurist; 6 - scaun client
II. PREZENTAREA METODEI DE AUDITARE IN CONFORMITATE CU LEGISLATIA SSM 
Auditul in domeniul securitatii si sanatatii in munca este definit ca " un proces sistematic de obtinere a aprecierilor despre actiuni si evenimente de natura securitatii si sanatatii in munca, pentru a stabili gradul de conformitate al aprecierilor, cu criterii prestabilite, precum si de comunicare a rezultatelor catre cei interesati".
Cuvantul auditor provine din limba latina, avand semnificatia ,,cel care asculta". Utilizata la inceput in domeniul financiar-contabil, notiunea de audit a fost preluata in cadrul managementului calitatii, prin aparitia seriei de standarde ISO 9000. Introducerea sistemelor de management de mediu a determinat adaptarea notiunii de audit si in acest domeniu.
Strategia de dezvoltare economica a Romaniei si de integrare in Uniunea Europeana prevede ca obiectiv prioritar adoptarea aquis-ului comunitar in domeniul securitatii si sanatatii in munca din perspectiva asigurarii cerintelor minime de securitate si sanatate in munca.
In acest context, in legislatia nationala in domeniul securitatii si sanatatii in munca a fost creat cadrul general pentru desfasurarea activitatii audit al securitatii si sanatatii in munca si s-a stabilit obligativitatea realizarii acestei activitati de catre fiecare angajator, ca parte componenta a sistemului de management al securitatii si sanatatii in munca. Obligativitatea implementarii unui sistem de management al securitatii si sanatatii in munca constituie, de asemenea, un element de noutate in legislatia nationala in domeniu.
Auditul securitatii si sanatatii in munca este un proces, in sensul definit de SR EN ISO 9001:2001, pentru ca utilizeaza resurse umane, financiare, tehnice si de timp pentru a transforma datele de intrare in date de iesire, acestea din urma constituind rezultatele auditului.
Caracterul de proces documentat al auditului securitatii si sanatatii in munca presupune efectuarea acestei activitati pe baza unor documente cu rol de referinta si inregistrare a efectuarii auditului. Aceste documente pot include:
- liste de verificare a criteriilor auditului;
- formulare pentru inregistrarea informatiilor (constatari ale auditului, inregistrari ale intalnirilor cu auditatul etc.);
- formulare pentru inregistrarea concluziilor auditului: rapoarte de neconformitate, rapoarte de actiuni corective/prevenitive, raportul de audit.
Metoda de audit al securitatii si sanatatii in munca vizeaza componenta auditului SSM care se refera la conformitatea cu prevederile legislatiei si are ca scop evaluarea conformitatii locurilor de munca si a ansamblului unitatii cu aceste prevederi precum si cu prevederile altor reglementari aplicabile unitatii auditate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Salonul Perfect Beauty.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!