Relatia Serviciilor cu Mediul Inconjurator

Extras din referat Cum descarc?

In present se considera calitatea mediului ca reprezentand o parte centrala inseparabila a calitatii vietii.Alaturi de nevoile de consum individual omul manifesta si o serie de nevoi determinate de organizarea sociala a existentei lui.
O astfel de nevoie este cea privind calitatea mediului inconjurator si respective cea legata de protejarea mediului natural.
Referitor la relatia serviciilor cu mediul inconjurator trebuie remarcat pe de o parte complexitatea acestui tip de relatie iar pe de alta parte desfasurarea ei in dublu sens.
Astfel serviciile incorporandu-se intr-un numar foarte mare de procese si fenomene economico-sociale isi pun amprenta asupra calitatii si dinamicii mediului fiind totodata implicate atat in degradarea cat si in protejarea calitatii mediului.
Specialistii apreciaza ca progresul tehnic in ansamblul sau este generator de poluare si pirtator al unor agenti distrugatoriai mediului.
Factorii degradarii mediului sunt:
1.Dezvoltarea industriei,agriculturii,transporturilor si activitatilor


Fisiere in arhiva (1):

  • Relatia Serviciilor cu Mediul Inconjurator.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!