Recrutarea Selecția și Integrarea Organizatorica a Personalului

Extras din referat Cum descarc?

1.Recrutarea profesionala
Succesul si supravietuirea organizatiilor este asigurata  aproape in totalitate de calitatea fortei de munca.Astfel, organizatiile trebuie sa se concentreze in primul rind asupra identificarii si atragerii celor mai competitivi candidati pentru specificul organizatiei,problema care se rezolva in cadrul procesului de recrutare profesionala.
Recrutarea profesionala este un proces de localizare, identificare si atragere de potentiali candidatipentru anumite posturi. Ea este confluenta dintre post si candidat.Recrutarea este continuata de selectie,selectie prin care se incearca realizarea unei concordante intre exigentele postului si caracteristicile profesionale si personale ale candidatului si se incheie prin oferta de angajare.
Recrutarea profesionala este in organizatii un proces continuu,iar continuitatea este data de:
- aparitia de noi posturi;
?crearea de posturi vacante prin;
- continuarea studiilor;
- reconversie profesionala;
- fluctuatie;
- invaliditate;
- pensionare;
- demisie;
- concediere;
- decese;
- retehnologizari;
restructurari;
Activitatea de recrutare trebuie corelata cu strategia si valorile organizatiei,cu piata fortei de munca si cu posibilitatea organizatiei de a oferi stimulente si remuneratii confortabile pentru angajati.


Fisiere in arhiva (1):

  • Recrutarea Selectia si Integrarea Organizatorica a Personalului.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!