Recenzie Economia si Politica Turismului International

Extras din referat Cum descarc?

Dupa mai multe incercari de definire a fenomenului turistic, Jean Medecin a reusit sa gaseasca o definitie cat mai apropiata de cea actuala:
"Turismul este o activitate din timpul liber care consta in a voiaja sau a locui departe de locul de resedinta ,pentru distractie,odihna,imbogatirea experientei si culturii datorita cunoasterii unor aspecte ale activitatii umane si a unor peisaje necunoscute."
Turismul este analizat si urmarit in evolutie printr-un sistem de indicatori:
In vederea evidentierii evolutiei turismului in timp,este necesara studierea unei perioade mai indelungate de timp a fenomenului.
Sursele Anuarului Statistic al OMT arata ca in perioada1950-1990 a existat un ritm mediu de crestere de 7.1%-sosiri si 12.5%-incasari.
Sezonalitatea reprezinta o caracteristica de baza a turismului a carei determinare ajuta la utilizarea mai eficienta a sistemelor instrastructural si hotelier.
Specializarea turismului are la baza trei teorii importante:


Fisiere in arhiva (1):

  • Recenzie Economia si Politica Turismului International.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!