Raportul Industrie - Agricultura Echilibru Esential în Economia Româneasca

Extras din referat Cum descarc?

In privinta raportului dintre cele doua mari ramuri ale economiei: industria si agricultura, consideram ca exemplul oferit de tarile dezvoltate este edificator si pentru tara noastra.
Industria asigura modernizarea tehnologica a agriculturii, creeaza conditii pentru valorificarea superioara a productiei agricole. Practica mondiala arata ca pe baza dezvoltarii industriei, indeosebi a celei producatoare de mijloace de productie moderne pentru agricultura, are loc o adevarata explozie agricola, modernizarea tehnica a agriculturii ducand la cresterea puternica a productivitatii muncii, ajungand chiar sa depaseasca ritmul de crestere a productivitatii muncii in industrie.
Experienta tarilor cu o economie dezvoltata arata ca indeplinirea rationala si concomitenta a functiilor agriculturii necesita asigurarea unei cresteri echilibrate, reciproc sustinuta a celor doua ramuri: agricultura si industria. Pentru tara noastra, interdependenta industrie-agricultura, intr-o perioada cand industria este conditionata in dezvoltarea sa si de importurile costisitoare de materii prime si energie, transforma agricultura intr-o adevarata baza a cresterii economice.


Fisiere in arhiva (1):

  • Raportul Industrie - Agricultura Echilibru Esential in Economia Romaneasca.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!