Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2735
Mărime: 37.25KB (arhivat)
Publicat de: Leonidas Turcu
Puncte necesare: 6

Extras din referat

CONTINUTUL PRACTICII

I SINTEZA AFACERII :

Practica a fost realizata in carul Societatatii pe acţiuni ”SUPRATEN”.Societatea pe Actiuni ”SUPRATEN” a fost fondată in 1999. Iniţial societatea avea doar 3 membri si producea un singur tip de produse. Cu toate acestea se punea scopul si dorinţa de intrare pe piaţa din Moldova cu un sortiment larg si de cea mai inaltă calitate a materialelor de construcţii. In acest scop compania a achiziţionat 1000 m2 pe teritoriul fabricii de frigidere care falimentase, reparînd incaperile industriale, iar echipamentul, tehnologia si “reţeta” de producere au fost achiziţionate în Germania. Instruirea personalului deasemenea a fost realizată de ingineri si tehnologi germani.

Astazi sortimentul producţiei SUPRATEN puse in circulaţie constituie mai mult de 50 tipuri de lacuri si vopsele şi aproximativ 50 tipuri de amestecuri uscate pentru construcţie. Pe parcursul acestor ani, folosind experienţa internaţională, compania a asimilat o nouă direcţie de activitate – producerea ferestrelor si uşilor din interior de o calitate foarte înaltă.

Pentru lucrul cu lemnul au fost achiziţionate camere de rarifiere a aerului, de la compania italiană “Maspell”, aceste utilaje realizează controlul computerizat deplin al umeditaţii fibrelor lemnoase pe parcursul intregului proces de uscare.

In scopul producerii blocurilor de ferestre a fost instalat un centru computerizat de mare capacitate, un produs al firmei “Weining” (Germania). Astfel de utilaje performante sint unice în Moldova.

Totalitatea produselor de marca “SUPRATEN” decorează deja bine cunoscutul pentagon multicolor insoţit de logo-ul expresiv asociat cu semnul calităţii, deoarece anume înalta calitate a producţiei noastre pusă în vînzare reprezintă sarcina primordială a companiei. Acest fapt este confirmat prin deţinerea de către S.A. “SUPRATEN” a certificatului calităţii ISO 9001:2000.

Alături de toate acestea S.A. “SUPRATEN” ajută clienţii săi în soluţionarea problemelor legate nu doar de alegerea produselor pentru construcţii dar şi de faptul unde să procure producţia dată. În grija pentru cumpărători a fost deschis cel mai mare supermarket al materialelor pentru construcţii “Oraşul Meşterilor”, care propune mai mult de 40.000 tipuri de produse, centrul comercial “Casa Luminii”, cu mai mult de 30.000 tipuri de echipament pentru iluminare, salonul de mobilă “Casa Mobilei” care oferă 160 tipuri de mobilă tapiţată.

Societatea pe Actiuni ”SUPRATEN” este amplasata in apropiere de centrul orasului Chisinau cu acces multiplu de vizitare si intrretine filiale pe intreg teritoriul Republicii.

II: PRODUSELE SI SERVICIILE

Amestecuri de constructii.

Tencuială. Gleturi. Chituri pentru rosturi. Șapă autonivelantă pentru pardoseli. Materiale fiabile. Lianți.

LVM. Pavage decorative.

Preview document

Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 1
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 2
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 3
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 4
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 5
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 6
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 7
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 8
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 9
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 10
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 11
Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Raport de Evaluare a Stagiului de Practica la Supraten.doc

Ai nevoie de altceva?