Raport de evaluare a stagiului de practică la Supraten

Extras din referat Cum descarc?

CONTINUTUL PRACTICII
I SINTEZA AFACERII :
Practica a fost realizata in carul Societatatii pe actiuni "SUPRATEN".Societatea pe Actiuni "SUPRATEN" a fost fondata in 1999. Initial societatea avea doar 3 membri si producea un singur tip de produse. Cu toate acestea se punea scopul si dorinta de intrare pe piata din Moldova cu un sortiment larg si de cea mai inalta calitate a materialelor de constructii. In acest scop compania a achizitionat 1000 m2 pe teritoriul fabricii de frigidere care falimentase, reparind incaperile industriale, iar echipamentul, tehnologia si "reteta" de producere au fost achizitionate in Germania. Instruirea personalului deasemenea a fost realizata de ingineri si tehnologi germani.
Astazi sortimentul productiei SUPRATEN puse in circulatie constituie mai mult de 50 tipuri de lacuri si vopsele si aproximativ 50 tipuri de amestecuri uscate pentru constructie. Pe parcursul acestor ani, folosind experienta internationala, compania a asimilat o noua directie de activitate - producerea ferestrelor si usilor din interior de o calitate foarte inalta.
Pentru lucrul cu lemnul au fost achizitionate camere de rarifiere a aerului, de la compania italiana "Maspell", aceste utilaje realizeaza controlul computerizat deplin al umeditatii fibrelor lemnoase pe parcursul intregului proces de uscare.
In scopul producerii blocurilor de ferestre a fost instalat un centru computerizat de mare capacitate, un produs al firmei "Weining" (Germania). Astfel de utilaje performante sint unice in Moldova.
Totalitatea produselor de marca "SUPRATEN" decoreaza deja bine cunoscutul pentagon multicolor insotit de logo-ul expresiv asociat cu semnul calitatii, deoarece anume inalta calitate a productiei noastre pusa in vinzare reprezinta sarcina primordiala a companiei. Acest fapt este confirmat prin detinerea de catre S.A. "SUPRATEN" a certificatului calitatii ISO 9001:2000.
Alaturi de toate acestea S.A. "SUPRATEN" ajuta clientii sai in solutionarea problemelor legate nu doar de alegerea produselor pentru constructii dar si de faptul unde sa procure productia data. In grija pentru cumparatori a fost deschis cel mai mare supermarket al materialelor pentru constructii "Orasul Mesterilor", care propune mai mult de 40.000 tipuri de produse, centrul comercial "Casa Luminii", cu mai mult de 30.000 tipuri de echipament pentru iluminare, salonul de mobila "Casa Mobilei" care ofera 160 tipuri de mobila tapitata.
Societatea pe Actiuni "SUPRATEN" este amplasata in apropiere de centrul orasului Chisinau cu acces multiplu de vizitare si intrretine filiale pe intreg teritoriul Republicii.
II: PRODUSELE SI SERVICIILE
Amestecuri de constructii.
Tencuiala. Gleturi. Chituri pentru rosturi. Sapa autonivelanta pentru pardoseli. Materiale fiabile. Lianti. 
LVM. Pavage decorative.


Fisiere in arhiva (1):

  • Raport de Evaluare a Stagiului de Practica la Supraten.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!