Promovarea Motorinei Aditivate

Cuprins referat Cum descarc?

CUPRINS 1
Capitolul I Prezentarea firmei 2
Capitolul II Campania de promovare 4
CONCLUZII SI RECOMANDARI 8


Extras din referat Cum descarc?

Capitolul I Prezentarea firmei
Cu activitati in domeniile: Explorare si Productie, Rafinare, Marketing, Gaze naturale si Energie, Petrom are rezerve dovedite de petrol si de gaz de 854 mil. bep, o capacitate maxima de rafinare de 8 milioane tone metrice pe an, aproximativ 540 benzinarii in Romania si 270 in Moldova, Bulgaria si Serbia.
Obiectul de activitate conform CAEN este : Extractia petrolului brut 
Misiune si viziune
Compania s-a angajat sa isi consolideze pozitia de lider in industria de titei si gaze din Sud-Estul Europei, avand rolul de centru operational in activitatea de marketing al Grupului OMV in Sud-Estul Europei, si pentru explorare si productie in Romania si regiunea Caspica.
Descopera, produce si proceseaza titei si gaze si distribuie combustibili si alte produse petroliere in vederea asigurarii energiei si mobilitatii in Romania si in regiunile invecinate. Cresterea profitabila si sustenabila a companiei este benefica pentru actionari, clienti angajati si economia Romaniei in general si de aceea este centrul tuturor activitatilor companiei.
Strategia
Dupa un proces profund si de succes de restructurare si modernizare, Petrom tinteste pozitia de jucator cheie pe piata energetica din regiune.
Pentru a-si atinge obiectivul de lider energetic integrat in SEE, cu performante si flexibilitate crescute, isi concentreaza eforturile pe consolidarea si extinderea businessului de hidrocarburi, pe diversificarea portofoliului de activitati prin producerea de electricitate, pe cresterea eficientei si valorificarea integrarii in toate segmentele. Intr-un mediu marcat de provocari, atat din punct de vedere economic cat si al obligatiilor de mediu, Petrom continua investitiile in proiecte cheie si pentru maximizarea performantelor. Astfel, isi asigura cresterea durabila si furnizeaza clientilor un portofoliu diversificat de produse energetice, de la carburanti la gaze si electricitate, la standardele de calitate ale UE. Cu investitii anuale de peste 1 miliard de euro, reprezenta un factor de crestere economica in Romania, prin efectul de multiplicare al investitiilor sale.
Motorina aditivata este un carburant de calitate pentru masini cu orice tip de motor cu aprindere prin compresie (diesel); este un carburant care asigura respectarea normelor de emisie Euro 5, este de calitate superioara, conferita de utilizarea unui pachet multifunctional de aditivi, care permite: imbunatatirea performantelor motorului si o protectie mai buna a acestuia, extra kilometri si emisii mai mici, carburant fara sulf, carburant prietenos cu mediul datorita continutului redus de hidrocarburi poliaromatice, asigura o autoaprindere corecta prin nivelul corespunzator al cifrei cetanice, adaptat la toate conditiile climaterice din Romania. 
Statia Petrom, care promoveaza motorina aditivata este situata in orasul Negresti, din judetul Vaslui.
Capitolul II Campania de promovare
Primele motoare de automobile "explodau" de fiecare data cand era utilizata benzina sau motorina de slaba calitate. In 1921, Thomas Midgley Jr. a folosit tetraetil de plumb ca aditiv antidetonant in combustibil pentru a face motoarele sa functioneze mai bine si mai silentios. In 1926, pentru masurarea calitatii carburantului (toleranta la compresie), a fost introdus un clasament al cifrelor. Folosirea aditivilor pe baza de plumb a fost redusa in anii 1970 din cauza preocuparilor privind mediul inconjurator.
In prezent, cantitati mici de substante chimice (alcooli, eteri) sunt adaugate in combustibil pentru a imbunatati cifra octanica si performantele carburantilor (inhibitori metalici), pentru a reduce frictiunea din interiorul motorului si pentru a prelungi durata de viata a acestuia (detergenti). In unele zone, din considerente geografice, sunt utilizati aditivi chimici sezonieri, precum adaugarea de metanol pentru a preveni inghetarea conductei de combustibil.
Obiectivele promovarii acestui tip de motorina sunt cresterea numarului de clienti ai companiei, dar mai ales, utilizarea acestui tip de motorina scade numarul de evenimente neplacute in timpul iernii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Promovarea Motorinei Aditivate.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!