Proiecte Economice

Extras din referat Cum descarc?

Performante 
Partea frontala se va remarca prin blocurile optice expresive si moderne ; bara de protectie si grila radiatorului vor fi perfect adaptate ansamblului caroseriei. 
Va avea o plansa de bord moderna si functionala. Panourile portierelor vor avea un design modern, cu manere si baghete decorative elegante. Urcarea in gama va fi evidentiata la Dacia Sandero prin trei variante de tratament al plansei de bord, carora le corespund patru variante de tapiterie. O atentie speciala o vom acorda ergonomiei: toate comenzile vor fi ,,la indemana" iar informatiile tabloului de bord vor fi usor lizibile. 
O atentie deosebita se va indrepta spre dimensionarea suspensiilor: articulatiile bratului inferior si ale puntii spate favorizeaza precizia conducerii si tinuta de drum in cazul schimbarilor bruste de directie. Sandero beneficiaza de un scut de protectie care asigura rularea fara riscuri pe drumurile neamenajate. 
Majoritatea versiunilor beneficiaza de un sistem de directie asistata, sigur si precis. Versiunile de intrare in gama sunt echipate cu un sistem de directie manuala, acest element contribuind la mentinerea unui pret


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiecte Economice.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!