Proiecte Economice

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Performante

Partea frontala se va remarca prin blocurile optice expresive si moderne ; bara de protectie si grila radiatorului vor fi perfect adaptate ansamblului caroseriei.

Va avea o plansa de bord moderna si functionala. Panourile portierelor vor avea un design modern, cu manere si baghete decorative elegante. Urcarea in gama va fi evidentiata la Dacia Sandero prin trei variante de tratament al plansei de bord, carora le corespund patru variante de tapiterie. O atentie speciala o vom acorda ergonomiei: toate comenzile vor fi ,,la indemana" iar informatiile tabloului de bord vor fi usor lizibile.

O atentie deosebita se va indrepta spre dimensionarea suspensiilor: articulatiile bratului inferior si ale puntii spate favorizeaza precizia conducerii si tinuta de drum in cazul schimbarilor bruste de directie. Sandero beneficiaza de un scut de protectie care asigura rularea fara riscuri pe drumurile neamenajate.

Majoritatea versiunilor beneficiaza de un sistem de directie asistata, sigur si precis. Versiunile de intrare in gama sunt echipate cu un sistem de directie manuala, acest element contribuind la mentinerea unui pret

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Proiecte Economice.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
6/10 (5 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
694 cuvinte
Nr caractere:
3 758 caractere
Marime:
20.50KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
firma, productie, vanzari
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Profesorului:
Barna Mihaela
Sus!