Prezentarea Companiei Emporiki Bank

Extras din referat Cum descarc?

CAP. I PREZENTAREA COMPANIEI EMPORIKI BANK ROMANIA
Emporiki Bank Romania, fosta Banca Comerciala a Greciei (Romania), a fost infiintata ca persoana juridica romana in anul 1996, deschiderea oficiala fiind in septembrie 1999. Conform cu decizia bancii mama de a crea o noua identitate corporativa, la sfarsitul anului 2003 denumirea bancii s-a schimbat in Emporiki Bank Romania S.A.
Emporiki Bank of Greece, actionarul majoritar cu peste 98% din capital, a fost infiintata in anul 1907, fiind una din cele mai mari banci comerciale din Grecia din punct de vedere al activelor si al retelei de sucursale, detinand in acelasi timp si sucursale in Cipru, Germania si Marea Britanie, precum si o retea de filiale in Romania, Bulgaria si Albania. 
In August 2006, Grupul Financiar francez Credit Agricole S.A. a achizitionat Emporiki Bank Grecia. Grupul Credit Agricole este una din cele mai mari institutii financiare din lume, situandu-se pe locul 1 in Franta in ceea ce priveste veniturile, locul 2 in Europa ca marime a bilantului, locul 3 in Europa ca marime a veniturilor si pe locul 4 in lume ca marime a bilantului. 
S-a creat o noua strategie de dezvoltare a activitatii Emporiki Bank Romania, care sa asigure extinderea retelei teritoriale (prin marirea retelei de sucursale la un numar de peste 150 unitati pana in anul 2011) si o permanenta imbunatatire a gamei de produse si servicii oferite clientilor. Credit Agricole S.A., cu o prezenta in peste 70 de tari, considera ca piata romaneasca este una dintre cele mai promitatoare si importante.
Emporiki Bank Romania ofera clientilor sai o gama larga de produse si servicii financiare adaptata tendintelor pietei, cum ar fi: credite pentru nevoi personale, credite pentru achizitionarea de locuinte sau autoturisme, carduri de debit si de credit, Internet Banking, finantari pe termen scurt / mediu / lung atat in RON cat si in moneda internationala, tranzactii zilnice (conturi curente, transferuri, operatiuni monetare), economii si investitii, afaceri documentare, servicii de trezorerie etc. In prezent, Emporiki Bank Romania isi desfasoara activitatea prin 30 de sucursale aflate in Bucuresti si in toata tara.
Ca membru al Emporiki Bank Group, Emporiki Bank Romania doreste sa isi consolideze pozitia pe piata romaneasca, dezvoltand o strategie orientata catre client prin servicii competitive si de calitate. 
Cifre cheie: Datele de la sfarsitul anului 2008
Venitul net bancar: 902.3 milioane EUR 
Active: 26.805 de miliarde de EUR 
Depozite: EUR 17.674 miliarde 
1.2 milioane de clienti personali 
7600 persone angajate
Sedii Centrale 
RETEAUA DE SUCURSALE
Este banca de stat a greciei, se afla pe piata din RO din 1999, iar din 2006 este parte a grupului Credit Agricol, cea mai mare banca de retail din Franta Credit Agricole Group este cel mai mare grup de retail banking din Franta, al doilea in Europa si ocupa pozitia a opta la nivel mondial in functie de rata capitalului Tier 1, conform revistei The Banker. 
Grupul este prezent in peste 70 de tari din intreaga lume. Incepand din august 2006, Credit Agricole Group este principalul actionar al bancii grecesti Emporiki Bank, detinand 77% din capitalul sau 
Emporiki Bank a fost fondata in 1907 si este una dintre cele mai mari banci comerciale din Grecia. Prin cele 380 de sucursale aflate in Grecia si cele 73 din Albania, Romania, Cipru si Anglia, Emporiki Bank ofera servicii de finantare si servicii bancare de investitii, managementul activelor, managementul titlurilor de valoare, leasing, capital de risc si produse de asigurare.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Companiei Emporiki Bank.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!