Prezentare Pate

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 10 în total
Mărime: 89.35KB (arhivat)
Publicat de: George Boboc
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Principiul să se producă hrana conservată este deschis în 1804 din francezul Nicola Apert.

Napoleon Bonaparte a fost cel care a pus problema de păstrare a hranei.

Firma S.C Florea Food S.R.L- produce pate ficat de porc cu - boabe de porumb

- caviar Pate MOLDOVIȚA

Sloganul firmei: ,, Cu o felie...ai multă veselie!,,

Conform unei cercetări realizată de revista Magazinul Progresiv, consumatorii de pate sunt cei cu venituri mici, cei din orașele mici și mai ales cei din Estul și Sud-Estul țării.

Ca mod de calcul s-a folosit metoda celor mai mici pătrate.

Previziunile vânzărilor firmei:

Anul 2012 107.625.750 buc

Anul 2013 108.505.750 buc

Anul 2014 108.942.900 buc.

Conținut arhivă zip

  • Prezentare Pate.pptx

Te-ar putea interesa și

Linia tehnologică de fabricare a conservelor din ficat de tip pate , cu o productivitate de 1000 de conserve la 200g în 24 de ore

ARGUMENT! În cadrul industriei alimentare, industria cărnii reprezintă o subramura de importanță deosebită, fiind în măsură, prin dotarea...

Achiziții - Pate

1. Motivația alegerii produsului 1.1 Scurt istoric Pateul este hrana, ambalată obişnuit şi închisă solid într-o conservă, făcuta din metal,...

Rolul terapiei ocupaționale și al ergoterapiei la persoanele vârstnice

INTRODUCERE Bătrânețea reprezintă o perioadă de pace sau relaxare sau, dimpotrivă, o perioadă de coordonare slabă, vulnerabilitate la boli și...

Studiul cadrului organizatoric și normativ al întreprinderii SC Pati Holding SRL

Introducere Raţiunea de a exista a oricărei întreprinderi presupune desfăşurarea unei activităţi echilibrate măsurată prin nivelul performanţelor...

Analiza Mediului de Marketing - SC ProdArdealul SRL

1.Scurt istoric al firmei S.C PROD.ARDEALUL SRL S.C. Prod. Ardealul SRL a fost infiintata in 1994, avand ca domeniu de activitate procesarea...

Estimarea calității conservelor din carne prin intermediul metodelor calimetriei

INTRODUCERE Pe măsura creşterii şi diversificării cererii de produse şi dezvoltării producţiei industriale, noţiunea de calitate a produselor a...

Proiect Aditivi în Industria Alimentară

Aditivii alimentari. Prin aditivi alimentari se înţelege orice substanţă care în mod normal nu este consumată ca aliment în sine şi care nu este...

Raport de cercetare asupra fenomenului de percepție efectul stroop

- Rezumat Structura raportului de cercetare se compune din: Variabila independentă este reprezentată de o listă de 8 cuvinte colorate...

Ai nevoie de altceva?