Prezentare Firmei Vogue

Extras din referat Cum descarc?

Motivare
De ce vreau sa incep o afacere noua pentru mine? Motivatia inceperii acestei afaceri - dorinta de a pune in practica propria idee de afaceri, intrand pe o piata care oferea posibilitatea dezvoltarii afacerii, datorita faptului ca la acel moment nu existau multe firme care sa ofere astfel de servicii la un nivel calitativ ridicat.
Stresul cotidian si problemele unei vieti trepidante se reflecta in comportamentul nostru, in modul in care gandim si, nu in ultimul rand, in felul in care aratam. Momentele de relaxare sunt tot mai putine si nu reusesc sa ne incarce bateriile astfel incat sa facem fata unor noi provocari.
Tocmai de aceea m-am gandit sa tnfiintez un salon de infrumusetare care sa aduca in atentia dumneavoastra cele mai noi tendinte in materie de coafuri, farduri, produse de cosmetica, menite sa va faca mai frumosi si mai optimisti.
Alte motive :
- nu necesita capital ridicat;
- achizitionarea materiilor prime se pot face de la un numar mare de furnizori ceea ce poate duce la obtinerea unor cheltuieli mai mici pentru acestea ;
- in urma studiului de piata rezulta o cerere ridicata pentru aceste servicii (frizerie, coafor, manichiura) datorate dezvoltarii economice a Romaniei, iar piata in acest domeniu este nesaturata.
Un alt motiv este unul personal, o ambitie prin care sa-mi pun in practica si sa-mi perfectionez calitatiile de manager si in acelasi timp de manichiurista si hair-stilista. Sa nu uit sa mentionez si motivul financiar pentru ca intentia este sa creezi o firma de succes care sa-ti aduca si beneficii finaciare. 
Pasii necesari infintarii firmei
1.Rezervarea denumirii firmei la Registrul Comertului
Trebuie prezentate in jur la 3 denumiri de firma pentru a verifica disponibilitatea acestora in ordinea preferintelor. Nume ales : S.C. Vogue S.R.L.
Cost: 50 RON
2. Obtinerea cazierului fiscal de la primarie
Cost: 20 RON
3.Obtinerea eventualelor avize legate de sediul social/punctul de lucru
(de exemplu in cazul sediiilor sociale din blocuri avizul vecinilor / administratorului si presedintelui asociatiei de locatari/propietari)
5. La un avocat/notar
a) Act constitutiv 
(care contine si codurile CAEN alese, codul CAEN principal - domeniul principal de activitate al firmei, date despre capitalul social si partile sociale, si alte informatii despre firma)
b) Declaratia de asociat unic si administrator
c) Contractul de comodat / contractul de inchiriere la administratia financiara / respectiv dovada sediului social.
La data redactarii acestui articol, se pare ca nu este posibil sa existe la aceiasi adresa/sediu social mai mult de o firma care sa nu aibe un asociat comun.
Costul acestora: in jur de 150 RON 
6. Depunerea capitalului social la banca
Capitalul social (200 RON minim) se depune la banca intr-un cont special de "capital social" pentru care bancile de regula au formulare speciale iar angajatii bancii ar trebui sa stie sa va indrume cu privire la acesta. 
De regula acest cont are un statut special (la acesta nefiind percepute comisioane lunare sau oferite dobanzi). 
Banca va va furniza documentele necesare pasilor ulteriori (de exemplu: chitanta pentru banii depusi, extras de cont, etc).
7. Depunerea actelor si completearea cererilor de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului
Cost orientativ: 280 RON
Tot in acesta etapa este precizat tipul de societate (SRL, SA, SCA, SCS, SNC etc), daca sunteti platitor de TVA sau nu, daca plata tva are loc lunara sau trimestriala, daca sunteti platitor de impozit pe profit si cum are loc plata acestuia (lunara, ), informatii legate de sediul social, etc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentare Firmei Vogue.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!