Preturi si Concurenta

Extras din referat Cum descarc?

Restaurantul ROATA NOROCULUI a fost infiintat pe 12.08.1998 de catre familia Pintea din nevoia de a oferi alimentatie publica cu o nota de modernism ,ambient familial si specific local.
Principalul obiect de activitate este alimentatia publica.
Locatia se afla pe cea mai cunoscuta si mai importanta strada a Brasovului care duce spre Biserica Neagra. Restaurantul este amplasat intr-o cladire veche,o fosta crama cu arhitectura medievala,unde veti gasi mancaruri sasesti si ardelenesti si nu numai.
SPECIFIC: La restaurant va puteti bucura de cele mai bune,mai gustoase,dar si mai pretentioase preparate.Bucatarii nostrii avand gusturi fine si o experienta bogata facand de-a lungul carierei o selectie a celor mai originale retete posibile pentru ca au pastrat retetele traditionale nationale si au cules cele mai interesante si mai potrivite retete internationale.Specifice insa raman evident preparate traditionale sasesti:la gratar ,la frigare,ciorbite traditionale si multe alte delicatese,mostenite de la stramosi si sevite ca si atunci,pe talere de lemn,fiind insotite de vinuri si bauturi din podgoria Tarnavelor.
DESCRIERE:Roata Norocului este locul ideal pentru o intrunire de afaceri intruniri culturale,sportive,seri festive,dar si pentru intalnirile cu prietenii si cu familiile acestora,unde veti manca bine,intr-o atmosfera frumoasa,cu muzica deosebita.Terasa este locul potrivit pentru perioada calda a anului,un loc linistit,luminos si calduros.
S.C. ROATA NOROCULUI S.R.L
OFERTA PRESTARI SERVICII
CATRE : ''CLUB SPORTIV HUNEDOARA''
IN ATENTIA D-lui Antrenor Vasile Marius
Restaurantul este compus din 3 Sali cu o capacitate de 80 locuri fiecare.Doua dintre sali sunt despartite de un hol, cu cuiere pentru a spori intimitatea clientilor.Una dintre Sali este folosita pentru a servi micul-dejun iar peste zi se serveste salon pentru nefumatori.
In cea de a doua sala se afla un bar cu diferite bauturi alcoolice,neealcolice,coktailuri,bauturi calde .In cea de a treia sala, care se afla la etaj,despartita de scarile interioare,este special amenajata pentru cinele romantice si discutiile de afaceri.Toate cele 3 sali dispun de aerisire si purificatoare de aer.
Restaurantul dispune de personal specializat si instruit legislatiei in vigoare prin cursuri de pregatire teoretica si practica organizate de firma finalizate prin Atestat eliberat si recunoscut de Ministerul Muncii si Sanatatii.
Personalul nostru are in dotare urmatoarele:
-bentita bucatarie
-imbracaminte,costume
-veston,pantofi,sapca,cravata,halate,camasi


Fisiere in arhiva (1):

  • Preturi si Concurenta.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!