Practica Informatica - Salon de Infrumusetare Velvet

Extras din referat Cum descarc?

Cand ne-am gandit la un salon,ne-am gandit la"femeia"frumoasa,ingrijta,care stie ca pentru a fi apreciata trebuie sa radieze de frumusete,trebuie sa investeasca in imaginea sa,intr-un cuvant: o femeie care se respecta.Am ales un salon deoarece este ceea ce fiecare dintre noi meritam,un loc unde sa ne simtim minunat,din care sa plecam multumite de rezultat.
Proiectul consta intr-o pagina web de prezentare a salonului de infrumusetare Velvet.
Mediul de rulare este local. Pentru aceasta am folosit un server XAMPP Apache. 
XAMPP - instalare
Urmand pasii de mai jos am pus site-ul pe IP-ul propriu, pentru evitarea folosirii unui host extern, care ar fi necesitat o conexiune la internet. Folosind aceasta metoda, timpii de incarcare sunt mult mai scazuti, pentru ca totul se realizeaza local(interactiunea cu baza de date, incarcarea de fisiere, etc).
Pentru inceput am descarcat XAMPP, un software gratuit care are toate uneltele pentru setarea unui server web si mentenanta acestuia.
Instalarea programului XAMPP 
La rularea installerului, ni s-a prezentat optiunea de a alege calea pentru instalarea programului. Am ales sa instalam programul in A:facultate, iar XAMPP va crea un folder nou. 
Am continuat cu instalarea, care s-a derulat rapid!
In continuare ni s-a prezentat optiunea de a instala Apache, MySQL, Filezilla si Mercury la modulul de servicii.
- Am ales "Yes" deoarece avem nevoie de Apache(pentru serverul web) si de MySQL(pentru baza de date).
In continuare am ales "Yes" pentru a porni Panoul de Control al XAMPP-ului.
- Am dat click pe "Yes" pentru a rula programul.
Lansarea in executie a programului XAMPP
Exista mai multe metode pentru a rula acest program.
1. Pe desktop, am localizat scurtatura programului XAMPP, pe care l-am lansat in executie cu dublu-click.
- La pornirea panoului de control al XAMPP-ului, am dat click pe butoanele "Start" corespunzatoare serviciilor Apache si MySQL pentru a le lansa in executie (dupa cum putem vedea mai jos). 
- 2. In folderul unde am instalat initial XAMPP, exista 2 modalitati pentru a rula programul. Prima modalitate consta in lansarea in executie a fisierelor denumite XAMPP_start(1) si XAMPP_restart(2). A doua modalitate consta in deschiderea serviciilor MySQL sau Apache individual. Putem face asta lansand in executie unul din fisierele mysql_start.bat sau apache_start.bat(3).


Fisiere in arhiva (1):

  • Practica Informatica - Salon de Infrumusetare Velvet.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!