Plan de Afaceri - Pc Consult

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Firma P.C. CONSULT, dupa cum arata si denumirea, se doreste a fi o societate, al carei obiect de activitate il constituie instruirea clientilor in utilizarea calculatorului.

Societatea face parte din sectorul tertiar, cel al serviciilor.

Principalele tipuri de servicii sunt:

o Instruirea si atestarea cursurilor de WINDOWS si OFFICE (Word, Excel, Power Point, Outlook, Acces)

o Instruirea si atestarea cursurilor de Jawa si Ciel

o Instruirea si atestarea cursurilor de C++ Professional

Piata potentiala, practic nu cunoaste nici un fel de limitare, deoarece serviciile pe care le oferim se adreseaza tuturor categoriilor profesionale si de varste, indiferent de nivelul de cunostinte detinut de persoanele interesate. Produsele sunt destinate celor trei mari tipuri de clienti:

- cei care nu poseda nici un fel de cunostinte si doresc sa se initieze in unul sau mai multe domenii,

- cei care au anumite cunostinte si doresc sa se informeze in continuare,

- cei care doresc sa devina experti intr-un domeniu.

Pregatirea profesionala a potentialilor clienti nu presupune neaparat studii superioare si nici cunostinte in domeniul informatic. De asemenea cursurile de instruire pot avea un program fix sau flexibil, in functie de posibilitatile de timp a celor care doresc sa le urmeze. Aceasta facilitate se adreseaza in special persoanelor care au deja un loc de munca si doresc sa se autoperfectioneze sau sa se reorienteze profesional

Cercetarea de piata ne indreptateste sa intrevedem o evolutie puternic pozitiva in acest domeniu al instruirii informatice, deoarece piata romaneasca se afla intr-o dezvoltare exponentiala a domeniului serviciilor si in special a celor informatice.

Un segment foarte important de piata il reprezinta cel al contabililor si celor care doresc sa se formeze si reformeze profesional.

De asemenea o cerinta foarte des intalnita in momentul angajarii o constituie cunoasterea cel putin a utilizarii Windows si programelor OFFICE.

Avantajul competitiv il constituie calitatea serviciilor prestate de firma si in special certificarea in cazul absolvirii cursurilor, certificare in acord cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Aspecte financiare: infiintarea firmei presupune o investitie egala cu echivalentul in lei a 65.000 euro cu o perioada de rambursare de 5 ani de zile si DAE 19% (conditii asigurate de B.R.D). Capitalul social la infiintarea firmei va fi de aproximativ 244000 lei.

Profitabilitatea firmei: se estimeaza ca firma sa atinga o rata a profitului de peste 27% anual, cu o cifra de afaceri de peste 30.000 euro.

Echipa manageriala este formata din trei manageri: un manager administrativ, un manager tehnic si un manager de marketing si publicitate.

Oferta de afaceri a P.C. CONSULT : societatea noastra isi propune sa gaseasca in Dumneavoastra un partener viabil de afaceri si care sa s

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Plan de Afaceri - Pc Consult.Doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (5 voturi)
Anul redactarii:
2008
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
9 pagini
Imagini extrase:
9 imagini
Nr cuvinte:
3 006 cuvinte
Nr caractere:
16 590 caractere
Marime:
22.22KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
firma, finantare, contract
Predat:
la facultate
Materie:
Economie
Sus!