Plan De Afaceri Lucrari Agricole

Extras din referat Cum descarc?

S. C. Agro-Sol Odorheiu-Secuiesc este o Societate Comerciala constituita in baza legilor 31/1990, 36/1991, Legii 18/1991. Societatea Comerciala Agro-Sol S.
R. L. Odorheiu-Secuiesc are ca obiect principal de activitate, organizarea si efectuarea de lucrari agricole pe terenurile societatii, prestarea de servicii agricole de catre terti si valorificarea produselor agricole.
Data inregistrarii S.
C. Agro-Sol Odorheiu-Secuiesc a fost inregistrata in registru rezervat societatilor agricole de la Judecatoria Odorheiu-Secuiesc cu dosarul nr. 15/A/1991, in data de 20 martie 1991. Deschiderea sumara a proiectului propus Societatea isi propune dezvoltarea si retehnologizarea bazei proprii de mecanizare in vederea maririi rentabilitatii societatii printr-o exploatare eficienta a suprafetelor de teren detinute pentru efectuarea de prestari servicii catre terti.
Scopul investitiei si costul ei in valuta Scopul investitiei este executarea lucrarilor de recoltat si pregatit teren la un nivel superior de calitate prin dotarea cu utilaje performante.
Valoarea proiectului este de 486. 547 USD si consta din: doua combine pentru recoltat paioase, cu echipamente pentru recoltat porumb si floarea soarelui (274. 435 USD), un tractor de mare capacitate dotat cu plumb reversibil si combinator pentru pregatirea patului germinativ (133. 188 USD) si depozit pentru pastrarea a 1. 000 tone de cereale si 800 tone cartofi (78. 925 USD). 1. 7 Sursele de finantare - Fonduri proprii (in natura) 2. 632. 148. 750 lei (78. 925 USD) - Credit BIRD 407. 622 USD Pentru achizitionarea utilajelor agricole se solicita un imprumut din surse BIRD pentru sectorul agricol privat in valoare de 407. 622 USD, cu dobanda anuala de 5 %, pe o perioada de 5 ani, din care un an de gratie, predominant in USD si rambursibil in lei la cursul leu/USD din ziua efectuarii platii.
Participarea societati la proiect consta in asigurarea spatiilor de depozitare a produselor agricole rezultate din productia vegetala proprie, spatii evaluate de catre expertii BIRD la 46. 800. 830 lei.
Ipoteze de lucru Cursul de schimb utilizat in efectuarea calculelor este: 1USD = 33. 350 lei.
Modalitatea de achizitionare a echipamentelor Alegerea echipamentelor ce se intentioneaza a fi achizitionate s-a facut pe baza analizei a cate trei oferte pentru fiecare contract in parte, conform procedurii BIRD.
2. Descrierea si caracteristicile societatii 2. 1 Istoricul societatii Societatea a luat fiinta la data de 20 martie 1991, fiind constituita in baza Legii 36/1991, cu un capital social initial in valoare de 2. 620. 000 lei.
In baza Legii nr. 18/1991 (art. 28), prin desfiintarea C. A. P. Odorheiu-Secuiesc, o parte din patrimoniul acesteia constituita din constructii agrozootehnice (silozuri, magazii, grajduri, padocuri animale, depozit de carburanti), ateliere de mica industrie, masini, utilaje precum si terenurile de sub acestea au devenit proprietatea membrilor societatii ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan De Afaceri Lucrari Agricole
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!