Plan de afaceri librarie online

Cuprins referat Cum descarc?

1. Date generale ale firmei;
2. Descrierea activitatii curente;
3. Motivarea afacerii;
4. Prezentarea afacerii;
5. Prezentarea serviciului/ produsului;
6. Piata;
7. Concurenta;
8. Clientii/segment de piata;
9. Sediu/punct de lucru;
10. Furnizori/parteneri;
11. Personal;
12. Organizare/management;
13. Financiar;
14. Marketing.


Extras din referat Cum descarc?

1. Date generale ale firmei:
Numele firmei: SC Bookhouse Online SRL
Codul unic de inregistrare:
Forma juridica de constituire: Societate cu raspundere limitata;
Activitatea principala a societatii si codul CAEN al activitatii principale: 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet;
Natura capitalului social: Privat;
Valoarea capitalului: 200 lei
Adresa, telefon/fax, e-mail : bookhouseonline@yahoo.com
Asociati, actionari principali:
Numele Adresa(sediul) Ponderea in capitalul social (%)
33,34%
33,33%
33,33%
2. Descrierea activitatii curente
Activitatea firmei consta in vanzarea de carti, manuale scolare si dictionare, precum si a produselor de papetarie, birotica prin intermediul unui magazin online. 
3. Motivarea afacerii
Achizitionarea cartilor online este din ce in ce mai folosita in zilele noastre. Librariile onlie au castigat foarte mult teren in fata celor conventionale. Cumpararea de carti online a devenit foarte populara datorita facilitatilor pe care aceasta le ofera.
Ce se intampla daca nu gasesti cartea pe care o cauti la o librarie? O sa fi nevoit sa mergi la alta si la alta pana o gasesti. Acest lucru poate deveni foarte frustrant si obositor. Cumpararea de carti online iti permite sa vizitezi zeci de librarii virtuale in doar cateva minute. Poti vizita si cumpara carti chiar de la o librarie care nu se afla in orasul tau.
Poate cel mai important lucru pe care il ofera cumparatul de carti online este faptul ca aceste magazine iti stau la dispozitie la orice ora, si poti cumpara carti din orice colt al lumii, si toate astea bucurandu-te de confortul case tale.
Librariile online nu sunt deloc o destinatie plictisitoare. Poti parcurge zeci de mii de carti, poti invata lucruri noi despre ele din recenziile celorlalti cititori si te poti bucura de preturile speciale atunci cand cumperi cartea preferata.
Metoda de a cumpara carti online este astazi preferata de foarte multi oameni deoarece astfel economisesc foarte mult timp, iar in unele cazuri preturile cartilor online sunt mai mici decat ale celor cumparate direct din librarie.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de afaceri librarie online.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!