Plan de Afacere SC Rubino SRL

Extras din referat Cum descarc?

SC RUBINO SRL s-a infiintat in anul 13.05.2000, cu un capital social integral privat de 20.000 lei. 
Obiectul principal de activitate al societatii il reprezinta ,,Restaurante", conform codului CAEN 5530 pe parcursul activitatii sale restaurantul detinut de societate si-a marit si consolidat nivelul de clienti, gradul de utilizare a capacitatii sale de deservire evoluand de la 35% in anul 2000 la 70% in anul 2005.
Cota de piata a restaurantului este de 5%, fiind sustinuta de serviciile a 29 de salariati. 
Produsul si serviciile: 
Restaurantul ofera un meniu cu mancaruri si bauturi deosebite, cu specific national sau apartinand bucatariei internationale, clientii sai avand de ales dintr-o gama larga de preparate (aproximativ 100 tipuri distincte). 
Societatea urmeaza politica stricta de asigurare a calitatii seviciilor sale, facand din aceasta un avantaj concurential.
Piata:
Conditia esentiala de competitivitate intr-un astfel de piata o reprezinta satisfacerea cerintelor clientilor printr-un meniu variat, de o calitate impecabila, asigurarea unui ambient placut, precum si promptitudinea la deservirea clientilor.
Descrierea afacerii:
SC RUBINO SRL a hotarat deschiderea unui nou restaurant in conditiile unei capacitati limitate, ca urmare a cresterii continue a cererii pentru serviciile restaurantului.
Aceasta investitie necesita 300.000 EURO. Pentru aceasta se urmareste contractarea unui credit pe trei ani cu dobanda de 12% pe an. Imprumutul va fi garantat printr-un contract de gaj si ipoteca asupra activelor societatii. 
Localizarea restaurantului nou:
Restaurantul Musketas dispune de un vad comercial deosebit, fiind amplasat in apropierea intersectiei in centrul orasului Gheorgheni.. 
Amplasamentul viitorului restaurant va fi pe strada Libertatii, nr 7. Aceasta se afla intr-o zona usor accesibila, in vecinatatea unui important centru de afaceri a orasului.
Servicii oferite:
Sunt doua feluri de deservire a consumatorilor:
- in mod direct - la una din cele 30 de mese din cadrul restaurantului;
- prin livrarea la domiciliu sau la biroul clientului a preparatelor comandate prin telefon sau fax.
Descrirea mediului in care evolueaza afacerea:
Serviciile de alimentatie publica au fost si vor fi intotdeauna o afacere permisiva si permeabila, deci usor de imitat si deschisa competitiei sustinute. Prin urmare si riscul de faliment este destul de mare. 
In acest gen de activitate influentele generate de sistemul politic, politicile macroeconomice si sistemul juridic nu au o importanta majora. Ceea ce conteaza cel mai mult sunt abilitatile managementului de a anticipa si percepe tendintele pietei, de a satisface dorintele clientilor si de ai fideliza.
Dupa o buna perioada de timp in care a existat o preferinta generala pentru restaurantele fast-food, se constata o tendinta de reconsiderare a restaurantelor clasice. Fast-food-urile raman insa preferatele tineretului si persoanelor cu venituri modeste, conform cererii de piata ocazionate de intocmirea prezentului studiu.


Fisiere in arhiva (1):

  • Plan de Afacere SC Rubino SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!