Piețele de capital în România

Cuprins referat Cum descarc?

Cap. 1 Prezentarea tipului afacerii
Cap. 2 Mediul firmei
Cap. 3 Principalele avantaje si dezavantaje
Cap. 4 Obiectivele pe termen scurt, mediu, lung
Cap. 5 Modalitati de atragere a resurselor
Cap. 6 Analiza financiara


Extras din referat Cum descarc?

PREZENTAREA TIPULUI AFACERII
Societatea este persoana juridical care isi va desfasura activitatea, in scop lucrative, in conformitate cu legile Romaniei. DOOMWALK este o societate cu raspundere limitata, SRL.
Durata societatii este pe o perioada de timp nelimitata. Societatea va fi reprezentata si administrata de unicul asociat : Baciu Cezara-Maria.
Obiectivul de activitate al societatii este urmatorul:
Comert
1. comercializarea de baterii, acumulatori auto;
2. comercializarea de piese auto pentru autovehicule sub o greutate de 3.5 t
3. comercializarea de autoturisme marca XX
4. inchirieri auto (autoturisme, atv).
Activitatea firmei sa va desfasura la sediul central din Falticeni, B-dul Revolutiei, nr. 3 si la punctele de lucru. Un punct de lucru este in localitatea Cumparatura, parcul auto, iar un altul in localitatea Falticeni , zona garii unde va fi centrul de inchirieri auto si atv.
Societatea are un capital social subscris de 6000 RON .
Bunurile constitutive sunt: 3 autoturisme marca XX, motor 1.4 diesel, an 2003 si 4 atv marca XX motor 260cc an 2006.
Am ales acest domeniu de activitate pentru piata Rent a car din jud. Suceava nu este foarte dezvoltata si acest domeniu necesita o atentie deosebita pentru ca piata cere din ce in ce mai mult acest tip de serviciu. Fiind zona cu un potential turistic foarte mare, judetul Suceava este ideal pentru un centru de inchirieri auto.
Am considerat ideal plasarea centrului auto prorpiu zis in comuna Cumparatura pentru:
1. Este la jumatatea distantei intre resedinta de judet, Suceava si municipiul Falticeni. Centrul de inchirieri a fost plasat strategic intr-un loc unde sambata de sambata aici se desfasoara cel mai mare targ auto de masini din nordul moldovei, targul Severin.
2. Aceasta zona este in apropierea unor obiective mari turistice. Voronetul este vizitat annual de un numar din ce in ce mai mare de turisti romani si straini. Cetatea Sucevei, casele memoriale, observatorul precum si alte destinatii din interiorul judetului prezinta un mare interes pentru vizitatori.
Avand in vedere cele mentionate mai sus, cred ca afacerea va fi profitabila, mai ales luand in considerare faptul ca zona atrage turisti pe tot parcursul anului, nefiind una sezoniera.


Fisiere in arhiva (1):

  • Pietele de Capital in Romania.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!