Piata Vinului Ecologic

Extras din referat Cum descarc?

In  acest moment, in Romania, doar cateva statiuni de vinificatie produc acest tip de vin, in timp ce companiile care au incercat trendul eco in 2005 au renuntat la el din cauza lipsei de receptivitate din partea cumparatorilor.
Vinul ecologic este un vin produs cu cat mai multe tehnologii naturale, intr-o vie care este intretinuta cu tratamentele specifice, intr-o podgorie fara poluare si de catre o firma in care nivelul de poluare general, incluzand transportul produsului finit, este foarte scazut.
Nu multi producatori de vin autohtoni intrunesc astfel de conditii, dar multi dintre ei sunt acum la prima treapta, adica experimenteaza podgoriile ecologice. Motivatia principala de a produce vin ecologic este deja perceptibila pentru mai toti si viticultorii mai spun ca inclusiv schimbarile climatice, care se vor accentua in urmatorii ani, impun schimbarea soiurilor din podgoriile romanesti.


Fisiere in arhiva (1):

  • Piata Vinului Ecologic.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!