Petromservice

Extras din referat Cum descarc?

1. Prezentare generala
Societatea Comerciala "PETROMSERVICE "S.A. Bucuresti s-a infiintat in anul 2002 si are in prezent un capital social subscris varsat in suma de 46.265.989 lei RON.
Compania prezinta urmatoarele caracteristici:
o societate pe actiuni cu capital integral privat
o resursele umane: peste 20.000 de salariati
o peste 8500 actionari
o un venit de peste 330 milioane dolari in 2004
o un portofoliu de peste 280 clienti stabili
1.1. Scurt istoric
In 1997 cand a luat fiinta Societatea Nationala a Petrolului , "PETROM" S.A. Divizia Mecano-Energetica a fost restructurata sub denumirea de "PETROSERV".
In urma procesului de reorganizare si privatizare a Societatii Nationale a Petrolului "PETROM" S.A. in februarie 2002 a luat fiinta Societatea Comerciala "PETROMSERVICE " S.A. care a preluat activele , salariatii si intreaga activitate a "PETROSERV"
Privatizarea a adus fostului "PETROSERV" un plus de dinamism si remodelarea principalelor sale activitati , intr-un autentic spirit de competitie economica pe piata interna si cea externa.
S.C. "PETROMSERVICE " S.A. este continuatorul multor decenii de traditie in industria de petrol si gaze.
Performanta produselor si serviciilor asigurate de PETROMSERVICE este demonstrata de obtinerea certificatelor de calitate ISO9001 : 2000 , ISO 14001 : 1996 si 1997 .
1.2. Obiectul de activitate
S.C.PETROMSERVICE S.A. executa prin sucursalele din tara cat si in strainatate , o gama diversa de lucrari si servicii :
a) Lucrari complexe de constructii montaj ( atat proiectare cat si executie) :
- parcuri de titei si gaze
- depozite de titei si rezervoare
- statii de distributie carburanti si GPL
- conducte pentru transportul gazelor si titeiului
- proiecteaza si executa instalatii de utilizare a gazelor naturale, industriale si non industriale sisteme de distributie a gazelor naturale,
- lucrari electrice pentru medie si joasa tensiune (pana la 20 KV), 
- statii de compresoare, racorduri si statii de reglare-masurare-predare a gazelor naturale aferente acestora, inclusiv a noilor distributii de gaze naturale.
- construieste depozite de titei, parcuri complexe, centrale pentru colectarea, separarea si tratarea petrolului gazului natural si a apei,
- centrale TAME (Tertiar Amin Metil Eter), 
- statii moderne de cogenerare a energiei 
- ofera solutii complete pentru transportul si distributia de gaze naturale construind conducte de pana la 20 de inch ;
b) Lucrari de foraj, probe de productie, interventii, reparatii capitale si operatii speciale la sonde, folosind echipamente specializate ( agregate de cimentare-fisurare, containere de ciment, cisterne) ;
c) Transporturi de toate categoriile ( marfa, persoane, speciale, agabaritice ;
d) Intretinere, revizii si reparatii pentru :
- compresoare de gaze naturale
- pompe cu piston si centrifugale
- unitati de pompare a titeiului
- cazane de abur
- schimbatoare de caldura
- linii electrice aeriene si subterane
- instalatii de interventie la sonde
- mijloace de transport si utilaje de constructii
- motoare si echipamente electrice
- instalatii de automatizare si supraveghere a sondelor ;
d) Productia de module containerizate, destinate organizarilor de santier din diverse domenii de activitate, ce permit amenajari de birouri, sali de sedinta , sali de mese si bucatarie, vestiare, dormitoare, magazine sau magazii , grupuri sanitare, spatii pentru diferite instalatii tehnologice etc.
e) Obiective de protectie a mediului ;
f) Redari in circuitul agricol ;
g) Livrari de apa , azot si oxigen ;
h) Desfacere de materiale, piese de schimb si utilaje.
PETROMSERVICE este atestata de Agentia Nationala de Resurse Minerale pentru executarea-extragerea resurselor minerale; lucrari de foraj pentru studii geotehnice; intocmirea de studii petroliere geologico-tehnico-economice; dezvoltarea, exploatarea si valorificarea resurselor de titei mineral.
PETROMSERVICE urmareste cu perseverenta sa se implice in proiecte majore in domeniul constructiilor industriale, restaurarilor si constructiilor civile. PETROMSERVICE ofera servicii precum modernizarea si repararea drumurilor si soselelor, refacerea aprovizionarii cu apa, forarea de


Fisiere in arhiva (1):

  • Petromservice.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!