Patrunderea Pe O Piata Externa

Cuprins referat Cum descarc?

CAPITOLUL I 
~ Prezentarea intreprinderii ~
1.1. Scurt istoric 3
1.2. Produsele comercializate      4
CAPITOLUL II 
~ Selectarea si caracterizarea pietei externe ~
2.1. Selectarea pietei externe       6
2.2. Prezentarea tarii alese        7
2.3. Reglementari privind produsele comercializate   8
CAPITOLUL III 
~ Strategia de penetrare a pietei externe ~
3.1. Piata tinta   10
3.2. Segmentarea pietei  11
3.3. Nevoile consumatorilor        11
CAPITOLUL IV
~ Obiective si activitati ale programului de marketing ~
4.1. Obiective urmarite 12
4.2. Activitati pentru realizarea programului de marketing 12
Bibliografie   14


Extras din referat Cum descarc?

2. 3. Reglementari privind produsele comercializate. 8 Capitolul III ~ Strategia de penetrare a pietei externe ~ 3. 1. Piata tinta 10 3. 2. Segmentarea pietei.
11 3. 3. Nevoile consumatorilor. 11 Capitolul IV ~ Obiective si activitati ale programului de marketing ~ 4. 1. Obiective urmarite. 12 4. 2. Activitati pentru realizarea programului de marketing.
12 Bibliografie. 14 Capitolul I Prezentarea intreprinderii 1. 1. Scurt istoric Targoviste - orasul in care Chimlin S. A. isi are sediul - poate concura cu oricare dintre centrele culturale si economice ale Europei.
Leagan de cultura si civilizatie, atestat documentar de peste 600 de ani, Targoviste a fost timp de trei secole resedinta domneasca si capitala a Tarii Romanesti. Vestigiile istorice pastrate pana astazi sub pavaza Turnului Chindiei (simbol heraldic recunoscut al judetului), reusesc sa sustina renumele de Florenta Valaha a cetatii intemeiate de Mircea Cel Batran.
Societate pe actiuni cu capital integral privat, Chimlin S. A. a parcurs un drum mereu ascendent, devenind unul din principalii producatori autohtoni de sisteme de acoperire cu rol de protectie si decorativ, destinate unor sectoare variate de activitate (constructii civile si industriale, constructii de masini, industria lemnului, etc.
). Echipa de conducere este o echipa omogena, care imbina competenta profesionala cu experienta si spiritul novator, utilizand strategii si tehnici adecvate.
Societatea Chimlin S. A. are un bun renume, credibilitate si statut de Partener care invinge timpul. Marca Chimlin, sub care se produc si se comercializeaza produsele acestei intreprinderi, are la baza cea mai moderna tehnologie din domeniu, raspunzand tuturor cerintelor si exigentelor actuale.
1. 2. Produsele comercializate Grundurile sunt produse de acoperire cu proprietati anticorosive folosite ca prim strat in sisteme de vopsire, asigurand aderenta intre suprafata metalica si urmatorul strat din sistemul de vopsire. (grunduri metal lemn, grundziv - grund anticorosiv pe baza de rasini alchidice, grund pentru binale, grundziv-grund anticorosiv pe baza de rasini alchido-melaminice, grund anticoroziv alchido-acrilic seria 5620, grund epoxidic bicomponent, grund clorcauciuc). Chiturile sunt produse utilizate la nivelarea si uniformizarea suprafetelor metalice, intrand in componenta sistemelor de vopsire (chituri lemn metal geam beton / zidarie, chit de cutit seria 5201, chit de stropit seria 5201, victoplast, echiplast- chit epoxidic bicomponent, chit epoxidic seria 3200, vidurin, chit romalchid, superglet). Vopselele sunt produse de acoperire utilizate ca strat intermediar sau final in sistemele de vopsire, formand pelicule protectoare si decorative lucioase, aderente si foarte rezistente in timp (pe baza de uleiuri vegetale, alchidice klass, epoxidice, vopsea intermediara epoxidica ...


Fisiere in arhiva (1):

 • Patrunderea Pe O Piata Externa
  • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Bibliografie

Dumitru Ionel 	,,Marketing international" Ed. Uranus 
Nicolae Alexandru Pop		 Bucuresti 2001
Virgil Balaure (coord.) 		,,Marketing" Ed. Uranus Bucuresti 2002
www.cia.gov
www.capital.ro
www.chimlin.ro


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!