Negocierile de privatizare a Băncii Agricole de către Raiffeisen

Extras din referat Cum descarc?

Raiffeisen Grup este o banca universala, care ofera o gama larga de servicii persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mici si mari. Are multe canale de distributie: unitati bancare(peste 430 in intreaga tara), retele de ATM si EPOS, phone-banking(Raiffensein Direct), mobile banking(myBanking) si internet banking(Raiffensein Online). Banca detine peste 2 milioane de clienti de retail si peste 5000 de clienti companii mari si medii.
Raiffeisen Zentralbank Osterreich (RZB, http://www.rzb.at), membra a Grupului Bancar Raiffeisen (http://www.rzbgroup.com), este cea mai mare banca comerciala si de investitii din Austria, si unul din cei mai importanti jucatori in Europa Centrala si de Est. Banca a fost fondata in anul 1927 avand drept fundament o retea de cooperative de credit organizate dupa principiile gandite de Friedrich Wilhelm Raiffeisen in 1862.
Astazi grupul Raiffeisen este prezent in 16 tari din Europa Centrala si de Est prin 15 banci si 2 reprezentante, si opereaza una din cele mai extinse retele din regiune cu 800 de sedii si peste 18.500 de angajati. Grupul este prezent si in alte zone ale globului precum Europa de Vest, Asia de Sud-Est si America de Nord. RZB Austria este societate inchisa, dar ipotezaunei oferte publice initiale la un moment dat in viitor este posibila.
In Romania Raiffeisen Bank SA este a treia banca din sistemul bancar, cu o cota de piata in jur de 10%, dupa BCR (cota de piata in jur de 30%) si BRD (cota de piata in jur de 12%)
Raiffeisen Bank Grup are o traditie de peste 130 de ani, fiind bazate pe accesibilitate, eficienta si incredere. Sediul central se aflat in Austria . Grupul Raiffeisen activeaza in Europa Centrala si de Est prin intermediul subsidiarei Raiffeisen International Bank Holding AG (RI), detinand banci, companii de leasing in 18 piete din regiune si avand o retea de peste 3000 de unitati bancare.
Activitatea bancii Raiffeisen a fost recunoscuta de numeroase publicatii :
- in 2005, Global Finance a desemnat-o pentru a doua oara consecutiv "Cea mai buna banca din Romania" si publicatia Business Press a considerat-o " cea mai buna banca pentru activitatea corporatista" .
- in 2006 a fost desemnata " Cea mai eficienta banca din Romania" de catre Business Press in cadrul Galei premiilor Tribuna Economica. 
- in 2007 a primit trofeul pentru " Banca Anului" pentru segmentul de activitate Corporate, in cadrul galei Premiilor Piata Financiara si premiul de excelenta " Banca Anului" pentru portofoliul diversificat de produse si servicii acordat de catre Revista oamenilor de afaceri.
Raiffeisein Grup este prezent in Romania din 1994, prin deschiderea unei reprezentante la Bucuresti si in 1998, reprezentanta a fost transformata intr-o subsidiara a RZB, oferind servicii si produse pentru companii.
Emblema este reprezentata de doi caluti incrucisati, care simbolizeaza protectia, deoarece membrii sai se protejeaza reciproc de dificultatile economice, colaborand unul cu celalalt.
Raiffeisen ofera servicii financiare in urmatoarele domenii: bancar, banca de investitii, analiza si consultanta financiara, leasing si asigurari.
Raiffeisen Grup este reprezentat in Romania prin Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Capital & Investment, Raiffeisen Asset management, Raiffeisen Investment Romania, Raiffeisen Banca Pentru locuinte si Raiffeisen Bank
Principalele valori ale Raiffeisen Grup sunt urmatoarele:
- Axarea pe nevoile clientului
- Cresterea valorii pentru actionari
- Pastrarea eticii generale solide
- Fii numarul unu


Fisiere in arhiva (1):

  • Negocierile de Privatizare a Bancii Agricole de catre RaiffeisenNegocierile de Privatizare a Bancii Agricole de catre Raiffeisen.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!