Motoare de Cautare

Extras din referat Cum descarc?

In ziua de azi unul din cele mai importante mijloace de comunicare este Internetul. Acesta reprezinta reprezinta una principalele surse de informare, care ajunge sa fie la indemana tuturor. Pentru orice companie devine obligatoriu sa-si asigure o prezenta pe Internet. 
Aceasta prezenta porneste prin crearea unui site. Dar a avea un site online, este departe de a fi suficient. Este ca si cum a avea un sediu, dar nimeni nu stie de existenta sa.
Trebuie construita o prezenta online cat mai puternica, o prezenta ce va aduce companiei sau organizatiei promovare, publicitate, clienti, elemente ce in final duc spre scopul principal si anume profitul. 
In general peste 75% din traficul catre un web-site (vizitatori) vine din partea motoarelor de cautare online. Acest lucru este evidentiat in figura 1.
Motoarele de cautare servesc scopului de a indexa cele cateva zeci de miliarde de pagini de pe World Wide Web.
Un motor de cautare pe Web este un instrument conceput pentru a cauta informatii cu privire la World Wide Web. Rezultatele de cautare sunt de obicei prezentate intr-o lista si sunt de obicei numite hit-uri. Informatiile pot fi reprezentate de pagini web, imagini, informatii si alte tipuri de fisiere. Unele motoare de cautare, de asemenea, datele disponibile in bazele de date a mea sau directoare deschise. Spre deosebire de directoare web, care sunt mentinute de editori umane, motoarele de cautare opereaza algoritmic sau sunt un amestec de algoritmica si de intrare umane.
In momentul in care utilizatorul cauta un cuvant sau o fraza, motorul de cautare scaneaza intreaga baza de date unde sunt listate paginile indexate, si afiseaza ca rezultat o lista cu paginile considerate cele mai relevante cautarii respective. Numarul de pagini rezultate si relevanta acestora difera in functie de posibilitatile motorului de cautare folosit.


Fisiere in arhiva (1):

  • Motoare de Cautare.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!