Mitsubishi Tokyo Bank

Extras din referat Cum descarc?

Bank of Tokyo-Mitsubishi Ltd., cea mai mare banca din lume, a fost formata in aprilie 1996 in urma fuziunii dintre Banca Mitsubishi, Ltd. si Bank of Tokyo, Ltd. si include operatiunile intr-o gama larga de servicii bancare si financiare. inainte de fuziune, Mitsubishi Bank si Bank of Tokyo au fost doua dintre cele mai sanatoase banci din Japonia si au supravietuit, relativ neatinse, criza japoneza de creditare ale inceputul anilor 1990. Presedintele bancii Tokyo-Mitsubitshi UFJ Ltd. este Katsunori Nagayasu.
in 2006, UFJ Bank Limited s-a Limited".Aceasta banca lucreaza in stransa cooperare cu "Mitsubishi UFJ Financial Group Incorporated". Banca serveste ca bratul de baza bancare cu amanuntul si comerciala a Mitsubishi UFJ Financial Group.
2.Actionarii bancii
Actionarii majoritari 
La data de 31 martie 2009 
Japan Trustee Services Bank
11.21 %
The Master Trust Bank of Japan
4.20 %
Nippon Life Insurance Company
2.45 %
Meiji Yasuda Life Insurance Company
2.69 %
ADR Holders (held by the Bank of New York Mellon)
2.26 %
Toyota Motor Corporation
1.28 %
The Chase Manhattan Bank, N.A. London Secs Lending Omnibus 
Account1.11 %
Mitsubishi Heavy Industries
1.03 %
3.Structura bancii
 Reteaua de Bank of Tokyo-Mitsubishi este raspandita in Japonia in termen de 672 de sucursale si 113 de birouri in intreaga lume si un capital social de i 1196295 milioane de euro(dupa 31 martie,2009).Tokyo-Mitsubishi este una dintre cele mai mari banci din Japonia in ceea ce priveste cota de piata globala. Exista in total de 34,274 de angajati care lucreaza pentru aceasta banca in prezent. Nivelul inalt de eficienta si competenta a ajutat-o in mentinerea clientilor companii.
Active totale:i72bilioane (US 701.4 miliarde dolari) (1995) 
Bursele de Valori: Tokyo, Osaka New York, Basel, Geneva, Londra 
Bank of Tokyo-Mitsubitshi UFJ,Ltd.,prin intermediul filialelor sale,ofera servicii bancare comerciale catre persoane fizice si corporatii in Japonia si la nivel international.Aceasta opereaza in cinci segmente: Retail Banking, Corporate Banking, Global Banking, Global Markets, si altele. Segmentul de retail bancar ofera o gama de produse si servicii bancare, inclusiv depozit de produse de investitii si de incredere, de asigurare individuale anuitate, servicii de intermediere valori mobiliare, credite, carduri de credit, precum si servicii de consultanta financiara pentru clientii individuali in Japonia, prin intermediul sucursalelor si celelalte directe canale de distributie. De asemenea, efectueaza operatiuni de incredere in agentie. Segmentul de Corporate Banking ofera servicii de finantare si de gestionare a fondului, consiliere cu privire la extinderea afacerii, servicii de decontare, managementul riscului, managementul corporativ / strategiile financiare, precum si facilitati de bunastare corporative, precum si pietele de capital, instrumente derivate, securitizare, imprumuturi sindicalizate, financiare structurate, precum si a altor servicii. Segmentul Global Banking ofera un sprijin de afaceri de peste mari si globale de gestionare a


Fisiere in arhiva (1):

  • Mitsubishi Tokyo Bank.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!