Mitsubishi Tokyo Bank

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Bank of Tokyo-Mitsubishi Ltd., cea mai mare banca din lume, a fost formata in aprilie 1996 in urma fuziunii dintre Banca Mitsubishi, Ltd. si Bank of Tokyo, Ltd. si include operatiunile intr-o gama larga de servicii bancare si financiare. inainte de fuziune, Mitsubishi Bank si Bank of Tokyo au fost doua dintre cele mai sanatoase banci din Japonia si au supravietuit, relativ neatinse, criza japoneza de creditare ale inceputul anilor 1990. Presedintele bancii Tokyo-Mitsubitshi UFJ Ltd. este Katsunori Nagayasu.

in 2006, UFJ Bank Limited s-a Limited".Aceasta banca lucreaza in stransa cooperare cu "Mitsubishi UFJ Financial Group Incorporated". Banca serveste ca bratul de baza bancare cu amanuntul si comerciala a Mitsubishi UFJ Financial Group.

2.Actionarii bancii

Actionarii majoritari

La data de 31 martie 2009

Japan Trustee Services Bank

11.21 %

The Master Trust Bank of Japan

4.20 %

Nippon Life Insurance Company

2.45 %

Meiji Yasuda Life Insurance Company

2.69 %

ADR Holders (held by the Bank of New York Mellon)

2.26 %

Toyota Motor Corporation

1.28 %

The Chase Manhattan Bank, N.A. London Secs Lending Omnibus

Account1.11 %

Mitsubishi Heavy Industries

1.03 %

3.Structura bancii

Reteaua de Bank of Tokyo-Mitsubishi este raspandita in Japonia in termen de 672 de sucursale si 113 de birouri in intreaga lume si un capital social de i 1196295 milioane de euro(dupa 31 martie,2009).Tokyo-Mitsubishi este una dintre cele mai mari banci din Japonia in ceea ce priveste cota de piata globala. Exista in total de 34,274 de angajati care lucreaza pentru aceasta banca in prezent. Nivelul inalt de eficienta si competenta a ajutat-o in mentinerea clientilor companii.

Active totale:i72bilioane (US 701.4 miliarde dolari) (1995)

Bursele de Valori: Tokyo, Osaka New York, Basel, Geneva, Londra

Bank of Tokyo-Mitsubitshi UFJ,Ltd.,prin intermediul filialelor sale,ofera servicii bancare comerciale catre persoane fizice si corporatii in Japonia si la nivel international.Aceasta opereaza in cinci segmente: Retail Banking, Corporate Banking, Global Banking, Global Markets, si altele. Segmentul de retail bancar ofera o gama de produse si servicii bancare, inclusiv depozit de produse de investitii si de incredere, de asigurare individuale anuitate, servicii de intermediere valori mobiliare, credite, carduri de credit, precum si servicii de consultanta financiara pentru clientii individuali in Japonia, prin intermediul sucursalelor si celelalte directe canale de distributie. De asemenea, efectueaza operatiuni de incredere in agentie. Segmentul de Corporate Banking ofera servicii de finantare si de gestionare a fondului, consiliere cu privire la extinderea afacerii, servicii de decontare, managementul riscului, managementul corporativ / strategiile financiare, precum si facilitati de bunastare corporative, precum si pietele de capital, instrumente derivate, securitizare, imprumuturi sindicalizate, financiare structurate, precum si a altor servicii. Segmentul Global Banking ofera un sprijin de afaceri de peste mari si globale de gestionare a

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Mitsubishi Tokyo Bank.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Da
Nota:
8/10 (1 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
5 imagini
Nr cuvinte:
1 857 cuvinte
Nr caractere:
10 313 caractere
Marime:
30.28KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Economie
Tag-uri:
banca, actiuni
Predat:
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor , Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi
Materie:
Economie
Sus!