Metode De Amortizare

Extras din referat Cum descarc?

Capitolul 1. Prezentarea teoretica a temei metode de amortizare a imobilizarilor corporale 1. Cadrul legal de desfasurare a unei activitati economice 2. Conditii de desfasurare a activitatii economice 3. Corelarea nivelului imobilizarilor cu volumul productiei fizice si influenta acesteia asupra situatiei financiare a unitatii.
4. Evidenta financiar contabila a imobilizarilor corporale rol si importanta. Capitolul 2. Amortizarea imobilizarilor corporale 1. Definitia amortizarii.
2. Conditiile amortizarii 3. Baza teoretica si caracterul stiintific al amortizarii.
4. Corelatia intre politica de investitie si politica de amortizare 5. Corelatia dintre autofinantare si amortizare.
6. Clasificarea amortizarii, caracterizare si avantaje. 7. Evidenta amortizarii in contabilitate. Capitolul 3. Prezentarea amortizarii imobilizarilor corporale la firma HELP S.
A Capitolul 4. Propuneri si concluzii, anexe, bibliografi, argument.
Am ales aceasta tema deoarece am considerat-o ca fiind de o deosebita importanta. In contextul actual al economiei de piata o unitate economica poate sa obtina rezultate deosebite in conditiile concurentei numai daca rodusele finite realizate, lucrarile executate si serviciile prestate sunt de o calitate buna si la un pret acceptabil. Productia destinata vanzarii trebuie sa fie realizata in functie de cerintele pietei. Dupa 1989 s-a constatar o crestere a cererii de piata pentru produsele moderne, eficiente si de o buna calitate. In acelasi timp populatia dupa aceasta data a avup acces la mult mai multe informatii, lucru care a influentat nivelul cererii. Avand in vedere ca pe piata romana au patruns foarte multe produse straine similare cu cele romanesti, producatorii autohtoni au fost obligati sa acorde o atentie suplimentara calitatii. Pentru obtinerea de bunuri de calitate superioara care sa se alinieze la standardele internationale este nevoie de materii prime de o buna calitate, mijloace de productie performante si o forta de munca cu un grad de calificare superior. Avind in vedere aceste 3 conditii unitatile economice s au orientat in utilarea cu mijloace de productie moderne, fiabile cu performante superioare si cu o mare productivitate. Achizitia lor reprezinta un efort financiar pentru fiecare unitate si de aceea operatiile de achizitie trebuie analizate foarte bine inainte de a fi efectuate calculand si efetele financiare pe care le implina achizitia pe intreaga perioada de amortizare a imobilizarilor. Calculul si evidenta amortizarii imobilizarilor reprezinta o activitate de maxima importanta realizata de evidenta financiar -contabila din fiecare unitate. Aceasta evidenta este tinuta in orice unitate de compartimentul financiar - contabil care poate prezenta in orice moment situatia investitiilor, sumelor amortizate si a restului de recuperat prin amortizare.
Aceste situatii pot fi prezentate la solicitarea conducerii unitatii sau ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Metode De Amortizare
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!