Logistica si Distributia Marfilor - Spicul SA

Extras din referat Cum descarc?

Prezentarea societatii comerciale Spicul S.A.
S.C. SPICUL S.A. este persoana juridica romana, infiintata in baza Hotararii de Guvern numarul 1353/1990 privind infiintarea de societati comerciale pe actiuni in industria alimentara, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, numarul 31, din 8 februarie1991, prin divizarea fostei interprinderi judetene de morarit si panificatie I.M.P.P.F. S.C. 
Noua investitie de peste 30 milione de Euro, este este una dintre cele mai mari investitii din sectorul de morarit si panificatie si s-a concretizat intr-o constructie pe un teren situat in nordul Bucurestiului si in achizitionarea de noi linii de fabricatie : japoneza, olandeza si austriece.
Societatea analizata dispune in prezent de 219 de angajati, cu studii si calificari corespunzatoare.
Obiectul de activitate
S.C. SPICUL S.A. are ca obiect principal de activitate:
Achizitionarea cerealelor, fabricarea si comercializarea produselor  de  morarit,  panificatie,  zaharoase, paste fainoase;
Macinarea cerealelor, fabricarea si comercializarea produselor de morarit  si panificatie , zaharoaselor, pastelor fainoase;
Organizarea de case de comenzi cu livrare la domiciliul clientilor a produselor de panificatie si activitati de consignatie.
Obiectivul cel mai important al S.C. SPICUL S.A. este de a oferii tuturor clientilor calitate si siguranta in ceea ce priveste produsele fabricate.
Organizarea structurala
Gradul de implicare in activitati logistice
S.C. SPICUL.S.A. isi desfasoara serviciile de logistica in cadrul firmei, dar pentru extinderea retelei sale de distributie de la nivel national apeleaza la serviciile unui distribuitor  specializat profesionist. 
Logistica companiei consta intr-un depozit propriu adecvat pastrarii produselor alimentare in conditii optime de temperatura si umiditate, un sistem integrat de urmarire a comenzilor in timp real, peste 20 de autovehicule de diverse gabarite pentru precomenzi si livrari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Logistica si Distributia Marfilor - Spicul SA.pptx

Bibliografie

1. Carmen, Balan, Logistica, Editura Uranus, Bucuresti, 2006
2. Suport de curs - Istudor Nicolae
3. www.spicul.ro
4. www.scribd.com


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!