Legalizarea Drogurilor poate avea Efecte Benefice

Extras din referat Cum descarc?

Auzim aproape zilnic, prin mass media, pe la prieteni, poate chiar de la parinti (ar fi chiar indicat ca parintii sa vorbeasca despre acest fenomen cu copiii lor) sau pe alte cai, despre droguri: care sunt cauzele consumului, ce efecte au ele asupra noastra, etc. Ma voi rezuma, in cazul de fata, doar la efectele consumului si ale legalizarii si, eventual, cateva recomandari.
In primul rand, ar trebui sa facem o distinctie clara intre drogurile ,,usoare" (hasis, marijuana) si cele sintetice/ chimicale (ecstasy, LSD, heroina, cocaina si altele). De ce aceasta distinctie ? Pentru simplul fapt ca se vehiculeaza ideea conform careia consumul de (orice fel de) droguri ucide. Ei bine, nu-i asa! Intr-adevar, consumul de droguri ,,grele" cauzeaza dependenta si, intr-un timp destul de scurt, moartea, datorita reactiilor foarte grave ce le provoaca la nivelul creierului si al organismului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Legalizarea Drogurilor poate avea Efecte Benefice.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!