Israel

Extras din referat Cum descarc?

Statul Israel (Medinat Israel) este o tara in Orientul Mijlociu, pe coasta estica a Marii Mediterane. Este o democratie parlamentara si se autodefineste ca un stat evreiesc si democratic, potrivit cu mesajul Proclamarii lui la 14 mai 1948. Populatia Israelului este predominant evreiasca, cu o minoritate araba consistenta, de confesiune musulmana sunita, iar in mica parte de confesiuni crestine sau druzi. Israelul se invecineaza, de la nord la sud, cu Libanul, Siria, Iordania si Egiptul. Israelul are iesire la Marea Mediterana, la golful Aqaba si la Marea Moarta.
Capitala: Ierusalim
Oras principal: Ierusalim 
Limba oficiala :ebraica,araba. 
Suprafata - Total 20.770km2
Populatie - 6.800.000 loc. 
Moneda :Shekel nou 
- Pentru afaceri se foloseste limba engleza;
- Cartile de vizita sunt considerate importante in aceasta cultura, ele
trebuind sa fie tiparite in limba engleza;
- Materialele promotionale nu trebuie sa fie neaparat traduse in ebraica;
- Datorita originilor diferite ale populatiei, obiceiurile de afaceri pot avea influente culturale din America de Nord, Europa Occidentala, Rusia s.a.;
- Un arab din Israel va face afaceri cu o persoana numai dupa ce s-a stabilit o legatura personala, de prietenie cu aceasta. In plus, este foarte important ca respectivul arab sa va placa si sa aiba incredere in dumneavoastra. Intre israelieni nu se pune foarte mult accent pe crearea unei legaturi personale sau pe relatiile sociale care insotesc desfasurarea afacerilor;
- In Israel se pune accentul pe initiativa si reusita individuala, existand o incredere deosebita in capacitatea individuala de luare a deciziilor, atat in afaceri cat si in viata de zi cu zi;In Israel exista foarte multe femei de afaceri. Societatea promoveazaegalitatea dintre sexe, existand chiar serviciu militar special pentrufemei; - Israelienii accepta informatii din exterior atata vreme cat respecta sisunt in interesul statului. Cu toate acestea, pragamatismul ii face saaccepte uneori si informatii care contravin normelor sociale sauobiceiurilor; - Subiectivismul influenteaza adesea modul de gandire si de percepere aadevarului. Credinta iudaica insotita de increderea in puterea statului, leinfluenteaza semnificativ modul de gandire.


Fisiere in arhiva (1):

  • Israel.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!