Ingineria Calitatii in Aviatie

Cuprins referat Cum descarc?

1. Descrierea afacerii 3
a. Prezentarea afacerii 3
b. Produsele si serviciile 3
c. Locatia 4
2. Planul de marketing 4
a. Piata tinta 4
b. Concurenta 5
c. Politica de pret a firmei 5
d. Promovarea 5
3. Planul managerial 6
4. Planul de management financiar 7
a. Bugetul de start-up 7
I. Costurile pentru inceperea activitatii 7
II. Sursele de finantare ale cheltuielilor de start-up 9
b. Buget de venituri si cheltuieli 9


Extras din referat Cum descarc?

Plan de afaceri
1. Descrierea afacerii
a. Prezentarea afacerii
Compania WSU S.A. (We save you) reprezinta o afacere noua si independenta ce doreste a se dezvolta in Arad, Romania. Scopul acesteia este acela de a oferi pietei tinta produse de calitate de ultima generatie de localizare prin GPS si gadget-uri din aceeasi familie, toate cu scopul de a asigura bunastarea persoanelor plecate in calatorii, excursii sau drumetii care pot pune viata in pericol. Piata tinta o reprezinta indivizii care au un stil de viata periclitar si se tem pentru viata lor clipa de clipa, dar cea mai mare masura o reprezinta persoanele care aleg destinatii periculoase pentru vacante, deci turismului in general. 
Cum pe piata nu exista un asemenea produs, cota de piata se ridica la maximum.
Tipul afacerii este unul combinat intre productie si servicii. Gadgeturile se asambleaza in atelierul nostru, respectiv piesele sunt comandate si cumparate de la furnizori de incredere, iar asamblarea si programarea acestora ii revine intreprinderii. Latura de servicii o executa tot angajatii nostrii, si anume dupa achizitionarea unui dispozitiv noua ne revine si responsabilitatea de a urmari evolutia acestuia creand o baza de date.
Licente si brevete:
- Certificare 9001;
- Licenta GPS;
- Licenta C++
Termenul de lansare: 03.05.2013, orele 14:00.
b. Produsele si serviciile
Tehnologia de ultima ora si personalul bine instruit fac ca produsele WSU sa fie cele mai de incredere din aceasta gama. Produsul cu care debutam se numeste FPFV si concentreaza senzori biometrici, GPS, mecanism de functionare automat (mecanic, cu incarcare la miscarea mainii) cu baterie si emitator unde radio pe frecventa internationala S.O.S. (2182KHz), intr-o carcasa din materiale superioare ignifuge si rezistente la conditii extreme. Bratara pemite localizarea exacta a persoanei care o poarta prin intermediul GPS. Atunci cand semnele vitale scad, bratara emite un selmal S.O.S cu coordonatele sale pe o raza de 100km.
Serviciile constau in oferirea reviziilor tehnice conform contractului de garantie, precum si efectuarea, la alegerea clientilor, pornirii/opririi emiterii dispozitivului. Clientii pot alege perioadele in care doresc ca dispozitivele sa functioneze. Durata lor de functionare constituie un cost suplimentar fata de achizitionarea FPFV. Comanda ON/OFF se face usor, fie prin prezenta la sediu, fie printr-un apel telefonic iar personalul de la servicii clienti ajuta in acest sens.


Fisiere in arhiva (1):

  • Ingineria Calitatii in Aviatie.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!