Informații interactive pentru prevenirea erorilor umane în întreținere

Cuprins referat Cum descarc?

SINTEZA - 3
Concluzii - 7
Bibliografie - 8


Extras din referat Cum descarc?

Sinteza
Informatii interactive pentru prevenirea erorilor umane in intretinere: 
eroarea umana cauzeaza 80% din defectiunile instalatilor si echipamentelor. Este singurul factor care, daca este controlat, este cea mai buna metoda de diferenta fata de obtinerea fiabilitatii echipamentelor de clasa mondiala si succesului operational. 
Cu introducerea dispozitivelor de comunicare audio si vizuale ce au costuri reduse, este acum posibila asistenta lucratorilor de intretinere pentru a preveni proactiv erorile umane. 
Prin utilizarea dispozitivelor audio-vizuale interactive lucratorii pot fi instruiti intr-un loc de munca pentru a obtine de fiecare data calitatea potrivita din prima incercare.
Eroarea umana se intampla pentru ca suntem oameni. Fiind facuti din carne si oase, muschii obosesc; mintea ne oboseste; imbatranim si slabim; ne pierdem concentrarea atunci cand ne este distrasa atentia. 
Acolo sunt oportunitati nesfarsite pentru noi toti de a gresi. Eroarea umana este inevitabila si apare in mod regulat. Dar doar pentru ca fiintele umane fac greseli nu inseamna ca esecurile trebuie sa se intample.
Ce este eroarea umana?
Eroarea umana este o greseala facuta de o persoana care produce un rezultat daunator. Este un lucru normal subprodus al activitatii umane. Limitarile oamenilor sunt fundamentele de eroare umana. 
Cu totii suntem afectati de ele in diferite moduri in situatiile din viata noastra.
Limitarile pot fi:
Fizice
Psihologice
Fiziologice
Sociale
Metode existente de detectare a erorilor umane
O ramura strategica de gestionare a erorilor se bazeaza pe gasirea unei erori odata facuta. Aceasta nu opreste erorile, ci le detecteaza dupa ce exista.


Fisiere in arhiva (1):

  • Informatii interactive pentru prevenirea erorilor umane in intretinere.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Bibliografie

https://www.lifetime-reliability.com/free-articles/work-quality-assurance/Interactive_Information_for_Human_Error_Prevention_in_Maintenance.pdf


Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!