Gestiune Alimentara

Extras din referat Cum descarc?

Aflat in orasul Botosani ,pe Calea Nationala restaurantul va ofera posibilitatea de va relaxa si de a putea avea un mic popas minunat.
Restaurantul ,nou construit va pune la dispozitie se distinge printr-un decor impresionant si un mobolier deosebit.
Restaurantul este unul classic si vine cu o oferta variata de preparate culinare mai ales cu specif Italian si o gama diversificata de bauturi racoritoare si alcoolice.personal este bine pregatit pentru satisfacerea tuturor gusturilor si cerintelor. Restaurantul ofera de asemenea si mese festive.
Localizarea restaurantului este perfecta pentru cei care sunt in trecere prin oras si doresc sa faca un mic popas pentru a se relaxa si pentru a lua o masa delicioasa.
Specificul acestui restaurant este unul Italian astfel ca majoritatea preparatelor sunt specifice.In prepararea se folosesc in mare parte ingrediente natural dorindu-se ca gustul sa fie cat mai original.
Cu ocazia meselor festive sau a nuntilor restaurantul ofera de asemenea un program de orchestra.
Cum prevad normele avem un salon pentru fumatori cu o capacitate maxima de 150 de persoane.Saloanele sunt decorate in stil italian cu mobilier deosebit conform standardelor europene . Restaurantul dispune si de o terasa destul de mare pentru aproximativ 100 de persoane. 
Restaurantul este dotat de asemenea cu garderobe si grupuri sanitare care se afla in incinta holului principal.
Garderoba este dotata cu cuiere metalice rezistente pentru diferitele articole de imbracaminte.
Lasarea hainelor la garderoba de catre clienti se poate face in deplina siguranta.
Grupurile sanitare sunt construite corespunzator cu cabine separate pentru femei si barbate.Dotarea lor este corespunzatoare normelor europene cu sensor on-off pntru apa,uscator electric ,servetele si dispozitiv pentru sapun .Chivetele si scaunele WC sunt ultramoderne si bine laminate si de asemenea igienizate de un personal special.
Salonul destinat clientilor este foarte bine amenajat ,in apropierea lor aflandu-se bucataria si celelalte Sali.
Pentru iluminarea salii avem un sitem special de aplici si candelabra .In ceea ce priveste decorul sala este invaluita intr-o calduroasa si primitoare ambianta italiana datorata decoratiunilor specifice.Pe jos nu sunt nici un fel de covoare ci niste machete amplasate simetric .Aerisirea salii se face prin sistemul de aer conditionat de ultima generatie.
In timpul sezonului rece incalzirea se face cu ajutorul centralei termice instalate in spatele bucatariei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Gestiune Alimentara.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!