Fisa Postului

Extras din referat Cum descarc?

externe: compartimentele functionale si sectiile de productie si aprovizionare desfacere; Descrierea sarcinilor supravegherea contabilitatii; cooperarea cu juristul privind legislatia economica in vigoare; analiza activitatii economico- financiare a societatii; intocmirea bilantului la sfarsitul fiecarui an financiar; intocmirea contului de rezultate si al balantei; intocmirea tabloului de disponibilitati; Responsabilitati raspunde de eficienta activitatii economice raspunde de respectarea dispozitiilor si a indicatiilor date de asociati in legatura cu problemele de care se ocupa in cadrul serviciilor Limite de competenta la solicitarea conducerii (asociatilor) participa la discutarea si sustinerea activitatii proprii.
in lipsa managerului (delegatie, concediu sau boala) poate pricinui delegarea de autoritate pentru inlocuirea acesteia pe perioada respectiva; 2. Cerintele postului 2. 1. Studii necesare: pregatire de baza: studii superioare economice (finante-contabilitate) specializare-perfectionare: curs de management 2. 2. Experienta (stagii) in ani: in domeniu (specialitate) : minim 5 ani; in functii de conducere: minim 1an; 2. 3. Calitati personale (aptitudini, capacitati) : onestitate si confidentialitate posibilitate de analiza competenta ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Fisa Postului - Varianta 1
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!