Exportul de Produse Romanesti Consacrate - Mitraliere Usoare si Pusti de Asalt

Extras din referat Cum descarc?

-Compania Nationala ROMARM este o companie moderna care are 100% capital romanesc de stat.
-Are o experienta de peste 75 ani in productia militara.
- Compania cuprinde 15 fabrici. Acestea sunt situate in afara Bucurestiului, in zone industriale puternic dezvoltate cu angajati specializati, capabili sa produca si sa proiecteze produse modernizate si sa propuna o gama larga de produse adaptata cerintelor pietei.
- Compania Nationala ROMARM este principalul furnizor romanesc de tehnica de aparare si este recunoscut in toata lumea, reprezentand o prezenta constanta in peste 50 de piete in tari din Europa, America de Nord, America de sud, Asia si Africa.
-In prezent Compania Nationala ROMARM poate sa isi exporte direct produsele de tehnica militara. Echipamentele noastre de o inalta calitate, cunoscute deja pe pietele internationale, sunt acum disponibile clientilor nostri direct de la productaor, la preturi atractive, cu posibilitatea negocierii contractelor, in conditiile unui avantaj mutual.
- CN ROMARM SA, fiind companie nationala pentru tehnica militara, este unul dintre cei mai mari furnizori pentru Ministerul Apararii din Romania, furnizand urmatoarele produse:
1)Vehicule blindate pe roti si pe senile
2)Armament si munitie de infanterie
3)Sisteme de artilerie
4)Sisteme de rachete si proiectile reactive nedirijate
5)Pulberi, explozivi si combustibili pentru rachete
Razboiul civil din Sierra Leone, ce a izbugnit in 1991, este un conflict brutal si complex ce-si are radacinile in anii de guvernari gresite, si razboiul civil din Liberia vecina. Este alimentat de bogatia in diamante si in resentimentele profunde de durata dintre populatia rurala saraca din interior impotriva clasei conducatoare bogate din capitala de pe coasta , Freetown. Lupta e dusa, in mare parte, de copii si adolescenti. Presedintele tarii a fost detronat in 1997 de o forta combinata de soldati juniori si luptatori ai Frontului Revolutionar Unit (RUF). RUF a fost infiintat in 1991, de un fost caporal de armata, ce a format o alianta cu o militie liberiana, Frontul Patriotic National pentru Liberia. Ani intregi, RUF a luptat impotriva armatelor Sierra Leoniene In 1997, s-a alaturat huntei militare, care se autodenumea Consiliul Revolutionar al Fortelor Armate sau AFRC. Hunta a fost inlocuita de Forta de Interventie Vest Africana, Ecomog, in februarie 1998 iar Presedintele Kabbah s-a intors din exilul sau din Guineea. (Mercenarii Africii de Sud si Marii Britanii au ajutat forta de interventie vest africana condusa de nigerieni.) Unii din soldatii AFRC s-au predat, insa mii s-au retras, impreuna cu RUF, in jungla. Rebelii s-au regrupat cu ajutor din Liberia si Burkina Faso, si si-au intensificat atacurile.
Analiza Pietei: piata de desfacere din Regiunea Sierra Leone este o piata "emergenta" din punct de vedere al nevoii de armament si munitie usoara si de asalt.Piata respectivei regiunii are un grad de absorbtie foarte ridicat in cea ce priveste produsele de armament.Aceasta nevoie este demonstrata si sustinuta de urmatoarele aspecte:
1) razboaiele de gherila care au loc in zona. 
2) regiunea este un teatru de conflict CONSTANT intre gruparile de rebelii AFRC impreuna cu RUF si Forta de Interventie Vest Africana.
3) "Soldatii" care lupta in aceasta regiune sunt copii,adolescent si oameni maturi.
4) Gruparile dispun de resurse inestimabile de diamante si pietre pretioase cu care sa platesca contravaloarea armamentului necesar.
5) Acest razboi dureaza de 20 de ani si,dupa estimarile companiei,luptele in zona poate nu se vor termina nici peste inca 20 de ani.
6) Rata de crestere a populatiei este de 2.179% (2009 est.)
7) Rata de natalitate a pupulatiei este de 39.08 nasteri/1,000 populatie (2009 est.)
8) Rata de migrare a populatiei este negative -5.08 migratii(ceea ce inseamna ca are loc o aglomerare de populatie in zona de conflict)
9) Urbanizarea este deficitara(sub 38%) ceea ce denota ca majoritatea populatiei traieste in zonele de razboi,adica in regiunile rurale(junga).
10) Rata de fertilitate este una enorma de 5 copii nascutii vii/femeie,din care 3 copii sunt baietii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Exportul de Produse Romanesti Consacrate - Mitraliere Usoare si Pusti de Asalt.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!