Evaluarea si promovarea personalului in cadrul firmei SC Petrom SA

Cuprins referat Cum descarc?

1. Date despre companie. Scurt istoric 3
1.2. Structura actionariatului Petrom 4
2. Evaluarea si promovarea personalului 5
2.1. Descrierea procedurii de evaluare a performantelor profesionale (E.P.P.) 5
3. Concluzii si recomandari 10


Extras din referat Cum descarc?

1. Date despre companie. Scurt istoric
S.C Petrom S.A. este cea mai mare companie romaneasca de petrol si gaze, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie.
Compania face parte din grupul international OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier din Europa de Sud-Est, cu activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Marketing, Gaze Naturale si Energie. Grupul exploateaza in Romania si Kazahstan rezerve dovedite de petrol si gaze. Grupul Petrom este prezent prin intermediul unei retele de circa 800 de statii, operata sub doua branduri, Petrom si OMV in Republica Moldova, Bulgaria si Serbia.
In anul 2005 structura Petrom este reorganizata pe sase divizii, dintre care trei operationale. Se lanseaza noul concept "Full Agency". Petrom lanseaza un nou concept de benzinarie, PETROMV. Noul concept prevede modificari majore in domeniul serviciilor complementare si al facilitatilor, ce includ magazinele Viva, restaurante si locuri de joaca pentru copii. De asemenea, statiile PETROMV ofera servicii complete precum alimentarea masinilor, verificarea presiunii rotilor si spalarea parbrizelor.
In anul 2006 are loc achizitia unui pachet de 99,9% din OMV Romania, OMV Bulgaria si OMV Serbia si a 30 de benzinarii MOL si a 95% din Aviation Petroleum.
Petrom a achizitionat un pachet majoritar de 74,9% din Ring Oil Holding & Trading Ltd, companie ce detine un portofoliu de opt licente de explorare si o licenta de explorare si productie in Rusia.
In anul 2007 Petrom semneaza contractul de constructie pentru Petrom City, noul sediu central al companiei.
Petrom a semnat contractul pentru achizitia activitatii de servicii petroliere a Petromservice, servicii aferente activitatilor de explorare si productie ale Petrom. Pretul de achizitie a fost de 328,5 milioane euro.
Petrom a anuntat ca au fost descoperite o serie de noi zacaminte: Delta 4 (titei), Mamu 4320 (gaze si gaz condensat), Ochiuri 900 (titei), Abramut (titei si gaze) si Predesti 7 W (gaze).
Incepand cu 1 ianuarie 2010, Adunarea Generala Extraordinara a Petrom a decis schimbarea denumirii companiei petroliere Petrom in OMV Petrom. OMV este actionarul majoritar al Petrom, cu o participatie de 51%. Ministerul Economiei detine 20,64% din companie, Fondul Proprietatea are o participatie de 20,11%, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare are 2,03% din actiuni, iar 6,21% din titluri apartin actionarilor minoritari .
Pe 1 februarie, Rainer Schlang a devenit membru al Directoratului OMV Petrom S.A., responsabil cu activitatea de Marketing. Acesta ii succeda lui Tamas Mayer, care a preluat noi atributii in cadrul Grupului OMV.
Incepand cu 1 octombrie 2010, Petrom a finalizat procesul de consolidare a activitatilor de marketing din Romania intr-o singura entitate, respectiv OMV Petrom Marketing SRL. Scopul acestui proces de consolidare a activitatii de marketing din Romania a Grupului Petrom a fost de a reuni activitati care se desfasurau prin intermediul a trei persoane juridice - OMV Petrom SA, M.P. Petroleum Distributie SRL si OMV Romania, intr-o singura entitate juridica.
Pe data de 2 decembrie 2010, Petrom a inaugurat Petrom City, sediul care va gazdui activitatile centrale ale companiei. Amplasat in zona de nord a Bucurestiului, acesta va reuni circa 2.500 de angajati din sapte sedii ale companiei aflate in Bucuresti si Ploiesti. Procesul de mutare a angajatilor in noul sediu a inceput in trimestrul al patrulea din 2010 si este estimat sa se finalizeze in prima jumatate a anului 2011.
In iunie 2012, OMV Petrom a vandut subsidiara Petrom LPG companiei Crimbo Gas International.


Fisiere in arhiva (1):

  • Evaluarea si promovarea personalului in cadrul firmei SC Petrom SA.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!