Etica la Societatea SC Metalsim SRL

Extras din referat Cum descarc?

S.C. METALSIM S.R.L. Galati, avand sediul social in Strada Nevelor, Bloc Siret, parter, are numarul de inregistrare la Registrul Comertului J17/494/2004, si codul unic de inregistrare 16296868.
I. Scurt istoric si obiectivul de activitate al societatii S.C. METALSIM. S.R.L
Societatea a fost infiintata la inceputul anului 2004, avand ca forma de proprietate : 35- ,,Societate comerciala cu raspundere limitata", si activitatea preponderenta (cod si denumire clasa CAEN): 5152 - ,,Comert cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice". Tipul situatiilor financiare este AE : aplica reglementarile contabile simplificate aprobate de OMF 306/2002.
Totul a pornit de la o afacere de familie , activitatea dezvoltandu-se pas cu pas pe principii solide, METALSIM fiind azi una dintre cele mai importante firme de profil din zona sud-est a tarii. In doar 4 ani s-au format importante relatii de parteneriat cu furnizorii din strainatate , dar si cu numerosi clienti. 
Perioada de pana acum a reprezentat faza de consolidare economico-financiara a firmei, urmand ca viitorii ani sa reprezinte o perioada de crestere calitativa privind pastrarea , conditionarea si prezentarea marfii, deservirea clientilor si diversificarea serviciilor oferite. 
In acelasi timp, firma este preocupata de conturarea cat mai clara a gamei sortotipodimensionale oferite pietei cu un grad cat mai ridicat de acoperire a acestei game. In baza activitatii de pana acum si a principiililor care au jalonat-o, firma si-a castigat un nume solid pe care doreste sa-l mentina si sa-l consolideze.
Astfel, societatea este specializata in importul produselor metalurgice, precum si in distributia lor pe piata interna. Accentul se pune pe dezvoltarea portofoliului de produse ce pot fi oferite partenerilor acestora. Achizitiile din import se fac din afara Uniunii Europene, mai precis din Turcia, Elvetia si Moldova. 
Vanzarea se face numai pe piata romaneasca, in marile depozite si unitati de constructii. Societatea realizeaza operatiuni de import de toate tipurile, atat pe cont propriu cat si in comision. In functie de disponibilitati, realizeaza plati la vedere sau prin credite comerciale pe termen scurt, mediu si lung.
Ca mijloace de plata , societatea accepta ordine de plata , cambie si bilet la ordin iar ca tehnici de plata cel mai des utilizeaza plata prin incasso documentar si prin acreditiv documentar.
Produsele sunt livrate de la depozitul situat in orasul Tecuci.S.C. METALSIM S.R.L., la cererea clientului , poate sa livreze marfa in localitatea in care clientul solicita , aceasta implicand un cost suplimentar.
Preturile se vor calcula in lei, la cursul BNR din ziua livrarii. Deasemenea firma garanteaza efectuarea livrarilor in timp util si in cele mai bune conditii pentru compania pe care o are ca si client, dispunand de camioane pentru a livra produsele solicitate la sediul partenerilor, totul organizat pe conceptul eficientei. Se pune accent pe relatii stranse de parteneriat cu clientii si vine in intampinarea lor cu servicii prompte si produse metalice de calitate. 
II. Capitalul social al societatii
Capitalul social al societatii METALSIM in anii 2006 si 2007 a fost in valoare de 200 lei , divizat in 20 actiuni cu valoare nominala de 10 lei, avand ca actionari pe Dumitru Vasile si Simion Elena, fiecare detinand 50% din numarul total al actiunilor.
In anul 2008 , se modifica marimea capitalului social de la 200 lei la 35.000 de lei, de la 20 actiuni la 3500 de actiuni, valoarea nominala ramanand neschimbata. Ponderea actiunilor a ramas aceeasi, 1750 de actiuni pentru fiecare actionar.
III. Informatii privind resursele umane.
In cei 4 ani de functionare, numarul angajatilor societatii a crescut considerabil, de la 6 in anul 2006, la 9 in anul 2007, ajungand la 13 in anul 2008. Aceasta se datoreaza numarului mare de comenzi , odata cu extinderea pe piata a activitatii. Echipa de angajati are o vasta experienta in domeniul comercializarii produselor metalurgice, astfel productivitatea muncii, promptitudinea si seriozitatea firmei cresc considerabil.


Fisiere in arhiva (1):

  • Etica la Societatea SC Metalsim SRL.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!