Emiterea unui Card la Banca Transilvania

Extras din referat Cum descarc?

Banca Transilvania inseamna un grup financiar puternic, Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, care ofera pietei servicii integrate - banking, administarea investitiilor, finantarea consumatorilor, leasing, tranzactii mobiliare, factoring, pensii private - prin intermediul companiilor sale: BT Asset Management S.A.I. S.A., BT Direct, BT Leasing, BT Securities, BT Finop Leasing IFN SA si Compania de Factoring. In toate actiunile sale, Banca Transilvania are suportul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care este actionarul sau semnificativ.
Banca Oamenilor Intreprinzatori, este o companie cu suflet. Fiecare produs are povestea lui, fiecare cale de a ajunge la clienti a pornit de la o idee. Are energie si planuri mari pentru a construi, mai departe, povestea bancii.
Istoria bancii a inceput in Cluj-Napoca, acum 15 ani, din initiativa unor oameni de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor sai a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa, in Cluj si, ulterior, la nivel regional. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997 Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.
BT este cea mai mare institutie bancara cu capital majoritar romanesc, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social, este actionar semnificativ.
Banca Transilvania vine in intampinarea nevoilor, oferindu-ne o gama vasta de produse si servicii:
1. PALETA DE PRODUSE DE TIP CARD;
Banca Transilvania ocupa locul 5 atat in topul bancilor emitente de carduri cat si in topul bancilor acceptatoare de carduri, avand peste 1.400.000 carduri emise si peste 10.000 de terminale pentru acceptarea cardurilor la plata instalate. In prezent au o cota de piata de peste 12% pe piata cardurilor atat pe partea de emitere cat si in ceea ce priveste acceptarea cardurilor. 
o Carduri de credit
o Carduri de debit
o Carduri Co-branded
Carduri de credit 
Oferta de carduri de credit a Bancii Transilvania este formata din: 
o MasterCard Forte
o MasterCard Forte pentru medici
o Visa Gold
o Visa Platinum
Carduri de debit 
Oferta de carduri de debit a Bancii Transilvania este formata din:
o Visa Electron
o MasterCard Mondo
o MasterCard Direct
Carduri Co-branded 
Asocierile de branduri conduc, la diverse tipuri de beneficii acordate detinatorilor acestor carduri.
Oferta de carduri co-branded este formata din:
o Euro<26
o Banca Transilvania - Centrofarm
o Ambient - Banca Transilvania
Cele doua carduri de credit emise de Banca Transilvania satisfac nevoile celor mai pretentiosi clienti, oferind posibilitatea de a avea acces la banii de care au nevoie in cel mai scurt timp si mult mai simplu decat apeland la un produs de creditare clasic. 
Cardul de credit este solutia pentru a avea, pe viata, un credit pentru nevoi personale, in permanenta la indemana si util, la oricare din comerciantii care au afisate insemnele MASTERCARD si VISA. Perioada de gratie pentru cardurile de credit de pana la 55 de zile, atat pentru plata cumparaturilor la comercianti, cat si pentru retragerile de numerar la termen, este una dintre cele mai mari pe piata. 
2. DE CE AM ALES ACEST PRODUS?
Mastercard Forte - solutia ta pentru plata cumparaturilor zilnice.
Mastercard Forte este un card de credit cu cont in lei si utilizare internationala, pe care poti obtine o linie de credit de pana la 5.000 EURO. 
Despre card
Cardul de credit Mastercard Forte poate fi utilizat atat in tara cat si in strainatate oriunde apare afisata sigla Mastercard, pentru retrageri de numerar si plati la comercianti. Datorita tehnologiei cip incorporate, cardul confera acum o siguranta sporita tranzactiilor efectuate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Emiterea unui Card la Banca Transilvania.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!