Dare de seamă, darea de seamă și evidența la întreprindere

Extras din referat

1. 1 Tipul intreprinderii dupa destinatie si caracterul activitatii de producere, subordonarea, locul de dislocatie, regimul de activitate.
1 2. 1 Caracteristica mijloacelor de transport dupa virsta model si parcurs 6 2. 4 Caracteristica indicatorilor economici de activitate.
10 3. Planificarea la intreprindere 3. 1 Planificarea de perspectiva. 14 3. 2 Planificarea de producere operativa. 15 3. 3 Planificarea financiara si evidenta contabila 16 4. Darea de seama si evidenta la intreprindere 4. 1 Analiza rapoartelor si darilor de seama a intreprinderii.
17 5. Analiza de marketing 5. 1 Analiza pietii de desfacere a serviciilor 23 5. 2 Metoda de inaintare pe pietele noi 24 5. 3 Lucrul cu clientela veche si cea noua. 27 5. 4 Organizarea petrecerii campaniilor publicitare. 28 5. 5 Metodica luarii deciziilor. 29 6. Asigurarea calitatii la intreprindere 6. 1 Analiza calitatii in procesul de transport 30 6. 2 Asigurarea calitatii in procesul de DT 30 6. 3 Asigurarea calitatii in procesul de organizare si dirijare a activitatii intreprinderii.
31 6. 4 Controlul calitatii 32 1. Caracteristica intreprinderii 1. 1 Tipul intreprinderii, dupa destinatie si caracterul activitatii de producere, subordonarea, locul de dislocatie, regimul de activitate.
Inteprinderea Mixta Moldo-Romana BALCANTIR S. R. L. este fondata la 10 martie 1995 de catre intreprinderea FORUM-TIR S. R. L. din Republica Moldova si ROMTRANS S. A. din Romania. FORUM-TIR S. R. L. detine 3% si ROMTRANS S. A. - 97% din Fondul Statutar de 1140360 lei.
In general intreprinderea activeaza in domeniul transportarilor auto internationale de marfuri in baza licentei generale eliberate Ministerul Transporturilor si Comunicatiilor sub numarul 017420. Intreprinderea mai are ca domeniu de activitate si prestarea serviciilor de expeditie, comercializarea documentelor de trafic necesare pentru efectuarea transportarilor internationale de marfuri.
Locul de dislocatie a oficiului indreprinderii se afla in Republica Moldova, or. Chisinau, MD-2012, str. M. Eminescu 40. Autocamioanele se parcheaza pe teritoriul intreprinderii BTA-31 in sectorul Posta Veche, str. Petricani. Intreprinderea activeaza anul imprejur avind drept zile de odihna: simbata si duminica. Regimul de munca zilnic este de la ora 9: 00 pina la ora 18: 00 cu intrerupere la masa de la ora 13: 00 pina la ora 14: 00. Schema de dirijare si structura intreprinderii Structura intreprinderii este compusa dintr-un numar optimal de sectii si personal necesar pentru efectuarea sarcinilor si scopurilor stabilite pentru a fi executat cu succes.
In fruntea colectivului se afla directorul intreprinderii Valeriu Sterea in functia caruia intra luarea deciziilor referitoare la ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Dare De Seama Darea De Seama Si Evidenta La Intreprindere
    • Referat.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!