Creditul Bancar

Extras din referat Cum descarc?

Continutul, trasaturile si clasificarea creditului Creditul sau relatia de credit reprezinta o categorie importanta a relatiilor economice de piata. Operatiunile economice din care decurge aceasta relatie sunt: vanzarea de marfuri sau prestarea de servicii a caror plata urmeaza sa se faca la o data ulterioara, numita scadenta si acordarea de imprumuturi in bani unor persoane fizice sau juridice pe o perioada determinata. Conceptul de credit se poate confunda in practica monetar - financiara cu banii si cu finantele. Putem spune ca banii si finantele au insa functii care le asigura relativa independenta si de aici orice identitate intre cele trei notiuni: bani - finante - credit duce la concluzii incompatibile cu adevarul stiintific si cu practica monetar financiara.
Creditul se poate transforma fie in bani, fie in finante, numai in cadrul rotatiei de ansamblu a mijloacelor materiale si monetare. Trebuie retinut faptul ca, in timp ce finantele presupun capitaluri deja formate, care se acumuleaza, creditul reprezinta un efect al proceselor economice, in urma carora apar capitaluri temporar disponibile.


Fisiere in arhiva (1):

  • Creditul Bancar.docx

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!