Cooperativa agricolă Muntenia - modelul problemei de transport

Extras din referat Cum descarc?

Cooperativa Agricola Muntenia ofera in exclusivitate membrilor sai, servicii complete legate de activitatea de ingrasare a suinelor. constand in consultanta tehnica si financiara, proiectare, aprovizionare cu grasuni si componente furajere, asistenta sanitar veterinara si asistenta tehnica pentru echipamentele din hala si valorificarea productiei prin abatoarele proprii. 
Cooperativa Agricola Muntenia a luat fiinta in aprilie 2005.
Conceptul Cooperativei consta in sprijinirea fermierilor de a-si contrui ingrasatorii de porcii moderne complet utilate cu bucatarie furajera, silozi de stocare a materiilor prime cerealiere cu capacitate suficienta pentru un an, tractor, vidaja, cantar, filtru sanitar veterinar locuinta pentru administrator. 
Ferma este deservita de un singur lucrator si grajdul standard are capacitatea suficienta pentru loturi de cca. 930 animale pe ciclu, cu 3 cicluri de ingrasare pe an.
Fermele sunt construite in stricta concordanta cu normele impuse de U.E.
Cooperative Muntenia urmareste preluarea din sarcina fermierilor a activitatilor din afara fermei lasandu-I pe acestia sa se concentreze pe activitatea din ferma proprie care le apartine in totalitate, impreuna cu animalele si furajele necesare. Intreaga infrastructura ce urmeaza sa deserveasca fermele de ingrasare va fi realizata prin investitii in care Cooperativa va urmarii sa detina procentul majoritar. Prin intermediul Cooprativei toti membrii devin coproprietari ai acestor investitii care vor lucra practice pentru fiecare dintre noi.
Sistemul creat de catre Cooperativa Agricola Muntenia se adreseaza in principal urmatoarelor categorii de personae:
- Crescatorilor de porci care se chinuie in conditii rudimentare cu cate 20-500 de porci si pe care noile reglementari sanitary veterinare si de mediu ce vor intra in vigosre in lunile urmatoare ii vor determina sa renunte la activitate,
- Fermierilor care lucreaza diverse suprafete de pamant si care vor sa-si rezolve prin sectorul zootehnic problema valorificarii cerealelor,
- Tinerilor specialisti absolventi de facultati agricole care sunt dormice sa inceapa o activitate comerciala dar sunt descurajati de suma de bani pe care trebuie sa o aiba,
- Investitorilor care vad in programul nostrum o oportunitate de profit.
Cooperative este condusa de un consiliu de administratie din care fac parte numai membrii care obligatoriu sunt sau vor fi crescatori de porci. Consiliul de administratie este ales de adunarea generala pentru o perioada de 4 ani. In present consiliul este alcatuit din 5 membii.
DESCRIEREA ACTIVITATII CURENTE SI OBIECTUL DE ACTIVITATE 
Incepand cu luna aprilie a anului 2007, odata cu demararea productiei in abatorul din Racari, Cooperativa va produce urmatoarele sortimente de carne de porc:
- Carcasa refrigerata cu sau fara cap,
- Piese transate refrigerate cu sau fara os
- Cap de porc refrigerat si/sau congelat,
- Organe proaspete de porc,
- Mate naturale.
Obiectul secundar cuprinde activitatiile:
- 1511 - Productia si conservarea carnii;
- 1513 - Prepararea produselor din carne (inclusiv din carne de pasare);
- 5222 - Comert cu amanuntul al carnii si produselor din carne;
Societatea are urmatoarele puncte de lucru:
Tabel nr. 1
Nr.
crt. Simbol
Magazin Adresa Cod CAEN
1 Carmangerie Targoviste Strada I.C.Bratianu, Bl 29, B, parter, M12, Targoviste. 4639
2 Carmangerie Gaiesti Strada Mihai Viteazu, Bl 29, B, M12, Gaiesti 4639
3 Carmangerie Titu Bulevardul Voievodul Mircea, nr 12, Titu 4639
4 Carmangerie Strada Mihai Popescu, bl 13, sc B, parter, Moreni 4639
Activitatea principala desfasurata de Cooperativa Muntenia o constituie comertul cu amanuntul care consta in cumpararea de la diversi furnizori a unor carcase porc, deasamblarea lor si vanzarea acestora in scopul obtinerii de profit.
In realizarea obiectului de activitate, societatea poate incheia contracte de colaborare si cooperare cu persoane fizice sau juridice, romane sau straine.


Fisiere in arhiva (1):

  • Cooperativa Agricola Muntenia - Modelul Problemei de Transport.doc

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!